LASK Linz Galatasaray maçı hangi kanalda? LASK Linz Galatasaray maçı nasıl izlenir?

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun ilk maçına çıkıyor. Avusturya'da kamp yapan Cimbom, LASK Linz ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Peki LASK Linz Galatasaray maçı hangi kanalda? LASK Linz Galatasaray maçı nasıl izlenir? İşte karşılaşma öncesi son gelişmeler...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
LASK Linz Galatasaray maçı hangi kanalda? LASK Linz Galatasaray maçı nasıl izlenir?

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezonda da Trendyol Süper Lig'de ipi en önde göğüsleyerek şampiyon olmak ve 5. yıldızı takmak isteyen Galatasaray, bu kapsamda kadro yapılanması ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Cimbom'da bir yandan transferlerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken bir yandan da mevcut kadro uzun sürecek sezon öncesi kondisyon yüklemek ve taktik çalışmak için antrenmanlarını teknik direktör Okan Buruk önderliğinde sürdürüyor.

Milli takımlarda yer alan futbolculardan yoksun bir şekilde çalışmalarına 3 Temmuz'da İstanbul'da başlayan sarı-kırmızılılar, 9 Temmuz'da kamp için Avusturya'nın Geinberg kasabasına geldi.

Geinberg Therme SPA Hotel sahasında çalışmalarına devam eden Galatasaray'da yeni transfer Mich Batshuayi de takımla birlikte antrenmanlarını sürdürüyor.

GALATASARAY LİGİ HATAYSPOR MAÇIYLA AÇACAK

Galatasaray, Avusturya'daki kampta hazırlıklarını sürdürürken Trendyol Süper Lig'in fikstür çekimi de gerçekleştirildi. Buna göre Galatasaray, ligin ilk haftasında RAMS Park'ta Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. 9-10-11-12 Ağustos'ta başlayacak ligde Galatasaray-Atakaş Hatayspor karşılaşmasının tarihi ve saati daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyurulacak.

LASK Linz Galatasaray maçı hangi kanalda? LASK Linz Galatasaray maçı nasıl izlenir? - Resim : 1

GALATASARAY 5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Yeni sezon öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın oynayacağı hazırlık maçları ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı.

Galatasaray, sezon öncesinde LASK Linz, Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşacak.

Galatasaray, bu kapsamda ilk hazırlık maçında bugün LASK Linz ile mücadele edecek. Peki LASK Linz-Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? LASK Linz-Galatasaray maçı hangi kanalda? LASK Linz-Galatasaray maçı nasıl izlenir? İşte karşılaşma öncesi son gelişmeler...

LASK LİNZ-GALATASARAY MAÇI NASIL İZLENİR?

Galatasaray, sezon öncesi ilk hazırlık maçında bugün Avusturya Bundesliga ekiplerinden LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçlarının tamamı D-Smart ve D-Smart GO'da SPOR SMART kanalından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

LASK Linz-Galatasaray maçını izlemek isteyen futbolseverler D-Smart veya D-Smart GO'ya üye olarak SPOR SMART kanalından karşılaşmayı takip edebilecekler.

LASK LINZ-GALATASARAY MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray LASK Linz d-smart Spor Smart hazırlık maçı