İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Çeyrek finalde İspanya ile Almanya karşı karşıya geliyor. Peki İspanya Almanya maçı hangi kanalda? İspanya Almanya maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 EURO 2024 canlı maç izle...

İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. EURO 2024'ün çeyrek finalinde birbirinden keyifli maçlar futbolseverlerle buluşacak.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te maçlar Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerinde oynanıyor.

4'erli 6 gruba ayrılan 24 takımdan grupları ilk iki sırada tamamlayanlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü, adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turundan itibaren turnuvada, tek maç eleme usulüne geçildi.

A Grubu'nda Almanya ve İsviçre; B Grubu'nda İspanya ve İtalya; C Grubu'nda İngiltere ve Danimarka; D Grubu'nda Avusturya ve Fransa, E Grubu'nda Romanya ve Belçika; F Grubu'nda ise Portekiz ve Türkiye ilk 2 sırayı alarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

En iyi 4 grup üçüncüsü olmayı başaran Hollanda, Gürcistan, Slovakya ve Slovenya da son 16 turuna yükseldi.

İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın - Resim : 1

EURO 2024'te son 16 turunda İsviçre, Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa, Portekiz, Hollanda ve Türkiye rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

• İspanya-Almanya
• Portekiz-Fransa
• İngiltere-İsviçre
• Hollanda-Türkiye

İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın - Resim : 2

İSPANYA İLE ALMANYA ÇEYREK FİNALDE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

EURO 2024'te çeyrek finalde İspanya ile Almanya karşılaşacak. Maçı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetecek. Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Gary Beswick ile Adam Nunn üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Slovakya'dan Ivan Kruzliak olacak.

Kazanan taraf yarı final biletini alacak ve Portekiz-Fransa eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İki ekip daha önce 26 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda İspanya 8, Almanya ise 9 kez kazandı. Dokuz mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. İspanya'nın attığı 32 gole, Almanya 31 golle karşılık verdi.

İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın - Resim : 3

İSPANYA ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Zorlu B Grubu'nda İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile mücadele eden İspanya, 3'te 3 yaparak grubunu lider tamamladı. Tüm grup maçlarını kazanan tek takım olan İspanya, ayrıca kalesini de gole kapatmayı başardı. İspanya, Hırvatistan'ı 3-0, İtalya'yı ve Arnavutluk'u ise 1-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı.

İspanya, son 16 turunda Gürcistan ile eşleşmişti. Rakibini 4-1 mağlup etmeyi başaran İspanya, adını çeyrek finale yazdırdı.

İspanya'da 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Dani Carvajal, Robin le Normand, Alvaro Morata ve Dani Vivian bugünkü karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda, çıkmaları muhtemel yarı final karşılaşmasında forma giyemeyecek.

ALMANYA ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Almanya; İsviçre, Macaristan ve İskoçya'nın bulunduğu A Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak lider bitirdi. Almanya, bu süreçte 8 gol atarken kalesinde 2 gol gördü. Almanya ilk maçında İskoçya'yı 5-1, ikinci maçında ise Macaristan'ı 2-0 yendi. Almanya, gruptaki son maçında ise İsviçre ile 1-1 berabere kaldı.

Son 16 turunda Danimarka ile eşleşen Almanya, rakibini 2-0 mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdırmayı başarmıştı.

Almanya'da 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Robert Andrich, Maximilian Mittelstadt ve Antonio Rüdiger, bugünkü karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda, çıkmaları muhtemel yarı final karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İspanya Almanya maçı canlı izle! İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final TRT 1 canlı yayın - Resim : 4

İLK 11'LER

İspanya: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams

Almanya: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum, Emre Can, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Sane, Havertz

İSPANYA-ALMANYA MAÇI CANLI İZLE! İSPANYA-ALMANYA TRT 1 CANLI İZLE!

Fubolseverler İspanya ile Almanya arasında oynanan EURO 2024 çeyrek final mücadelesinin hangi kanaldan yayınlandığını araştırıyor. Peki İspanya-Almanya maçı hangi kanalda? İspanya-Almanya maçı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Saat 19.00'da başlayan ve Stuttgart Arena'da oynanan İspanya-Almanya maçı TRT 1'den yayınlanıyor.

İSPANYA-ALMANYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

# EURO 2024 # İspanya # almanya # çeyrek final # trt 1 # canlı maç izle