Iberia Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Iberia ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmayla ilgili son gelişmeleri araştırıyor. Iberia RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Iberia RAMS Başakşehir maçı hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Iberia Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden RAMS Başakşehir, 3. eleme turunda Gürcistan'ın Iberia Tiflis takımıyla karşı karşıya gelecek.

UEFA Konferans Ligi'nde 2. ön eleme turunda San Marino ekibi La Fiorita ile eşleşen turuncu-lacivertliler, kendi sahasında ilk maçta 6-1 mağlup ettiği rakibini rövanş maçında da deplasmdanda 4-0 yenerek UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turuna yükselmişti.

RAMS Başakşehir, 3. eleme turu öncesinde gerçekleştirilen kura çekiminde Iberia ile eşleşti. Iberia da 2. eleme turunda Partizan'ı 2-0 ve 0-0'lık skorlarla elemeyi başararak 3. eleme turuna yükselmişti.

Iberia Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

RAMS BAŞAKŞEHİR AVRUPA'DA 53. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Iberia takımı ile karşılaşacak olan RAMS Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 53. maçını oynayacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 52 maçta 19 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 77 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 76 gole engel olamadı.

IBERIA-RAMS BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda oynanacak Iberia-RAMS Başakşehir maçı öncesi son detayları araştırıyor.

Iberia Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

Karşlaşmanın hangi gün saat kaçta oynanacağı ve maçın hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Peki Iberia-RAMS Başakşehir maçı ne zaman? Iberia-RAMS Başakşehir maçı saat kaçta? Iberia-RAMS Başakşehir maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turundaki Iberia-RAMS Başakşehir maçı 8 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Gürcistan'da Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 19.00'da başlayacak.

Müsabakayı İskoçya Futbol Federasyonundan David Dickinson yönetecek. Dickinson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden David McGeachie ve Francis Connor yapacak.

Iberia-RAMS Başakşehir karşılaşmasının hangi kanaldan yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Iberia'yı elemesi durumunda St. Patrick's Athletic-Sabah eşleşmesinde tur atlayacak ekiple play-off etabında mücadele edecek.

başakşehir Iberia Tiflis uefa konferans ligi