Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama: "Kardeşliği yayacağız"

TFF Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama geldi... Yeni TFF Başkanı, "İlk önce kardeşliği yayacağız. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz kurallara uyacaksanız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz." dedi.

Mert Sagit Mert Sagit
Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama: "Kardeşliği yayacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da yapıldı. TFF'nin yeni başkanı bugün belli oldu. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. TFF Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama geldi...

İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

- İlk önce kardeşliği yayacağız. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz kurallara uyacaksanız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz. Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz. Tüm futbol ailesi ile birlikte uzlaşı içeresinde sorunları çözezeğiz. Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık. Futbol son dönemde kaosa uğradı. Elimde iki tane ufak kağıt vardı halimde, kalbimden konuştum. İnsanlar beni o yüzden seviyor.
Hacıosmanoğlu ibrahim hacıosmanoğlu TFF