Galler Türkiye maçı canlı izle! Türkiye Uluslar Ligi maçı TV 8 canlı izle

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, karşılaşmanın nereden izleneceğini araştırmaya başladı. Galler-Türkiye maçı canlı izle, Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi maçı TV 8 canlı izle, TV 8 Türkiye maçı canlı izle...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galler Türkiye maçı canlı izle! Türkiye Uluslar Ligi maçı TV 8 canlı izle

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan başlıyor. Türkiye UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta ilk maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya geliyor.

Liglere verilen milli arada Türkiye, gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Galler ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye ilk maçında deplasmanda Galler'e konuk olurken ikinci maçında İzmir'de İzlanda'yı ağırlayacak.

Türkiye'nin Galler ile Cardiff Şehir Stadı'nda oynayacağı mücadelede Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi düdük çalacak. Saggi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

GALLER İLE TÜRKİYE 10. KEZ KARŞILAŞACAK

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Galler ile 10. kez rakip olacak.

Milliler, tamamı resmi 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı.

Avrupa Şampiyonasında 1, Dünya Kupası Elemeleri ile Avrupa Şampiyonası Elemelerinde 4'er olmak üzere rakibine 9 maçta 10 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde 13 gol gördü.

A MİLLİ TAKIM'DAN SON HABERLER

A Milli Takım'ın kampına katılan ancak sol kasığındaki zorlanma şikayeti süren Semih Kılıçsoy aday kadrodan çıkarıldı.

Son antrenmanda sakatlığını atlatan Hakan Çalhanoğlu ilk kez takımla çalışırken, Eren Elmalı ise koşu yaptı.

Genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosuna geçiş yaptı.

Galler Türkiye maçı canlı izle! Türkiye Uluslar Ligi maçı TV 8 canlı izle - Resim : 1

A Milli Takım'ın Galler maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg), Yusuf Özdemir (Corendon Alanyaspor)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor).

İLK 11'LER

Galler: Ward, Ampadu, Rodon, Davies, James, Ramsey, Roberts, Williams, Thomas, Wilson, Johnson

Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Abdülkerim, Mert, Kaan, İsmail, Orkun, Arda, Kenan, Barış

GALLER-TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! GALLER-TÜRKİYE MAÇI TV 8 CANLI İZLE

Futbolseverler, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler ile Türkiye arasında oynanacak mücadele ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Futbolseverler karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor.

UEFA Uluslar Ligi'ndeki Galler-Türkiye maçı, TSİ 21.45'te başlayacak. Galler-Türkiye maçı TV 8 ve EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Acun Medya, A Milli Takım'ın 2028'e kadar olan tüm maçlarının yayın haklarını satın almıştı. Türkiye'nin maçları TV 8, TV8,5 ve EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

GALLER-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

türkiye UEFA Uluslar Ligi galler TV 8 A Milli Takım