Galatasaray yeni transferini açıkladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, kadrosunu yeni transferlerle güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar son olarak 19 yaşındaki Senegalli hücum oyuncusu Hapsatou Malado Diallo'yu kadrosuna dahil etti.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray yeni transferini açıkladı

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiriyor.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı son olarak 19 yaşındaki Senegalli hücum oyuncusu Hapsatou Malado Diallo'yu transfer etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Senegalli oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "2023 yılında Sierra Leone'de düzenlenen WAFU U20 Kadınlar Kupası'nda attığı 5 golle Senegal'i şampiyonluğa taşıyan başarılı oyuncu, turnuvanın en iyi oyuncusu ve gol kraliçesi seçilmişti. Hapsatou Malado Diallo'ya Galatasaray Petrol Ofisi'ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz." denildi.

2005 doğumlu Hapsatou Malado Diallo, kariyerine ülkesi takımlarından US Sportive des Parcelles başladıktan sonra geçtiğimiz sezonu İspanya Ligi ekiplerinden Eibar'da geçirdi.

Bu yıl, dünyaca ünlü Goal Dergisi’nin her yıl yayınladığı NXGN 25 (Gelecek Vaat Eden 25 Kadın Futbolcu) listesinde kendisine yer bulan oyuncu, genç yaşına rağmen Senegal Milli Takımı’nın vazgeçilmez oyuncularından biri konumunda bulunuyor.

2023 yılında Sierra Leone'de düzenlenen WAFU U20 Kadınlar Kupası’nda attığı 5 golle Senegal'i şampiyonluğa taşıyan başarılı oyuncu, turnuvanın en iyi oyuncusu ve gol kraliçesi seçilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Galatasaray transfer son dakika