Galatasaray Trencin maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında Trencin ile karşı karşıya gelecek. Galatasaraylı futbolseverler karşılaşma ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki Galatasaray Trencin maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Trencin maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray Trencin maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonu Okan Buruk önderliğinde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıklarıan devam ediyor.

Çalışmalarına İstanbul'daki Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Cimbom, sonrasında ilk kamp etabı için Avusturya'nın Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasına gitmişti.

İzinli futbolcular hariç tam kadro olarak çalışmalarını burada sürdüren Galatasaray, bir yandan da hazırlık maçlarında ter döküyor. Galatasaray, Avusturya'da oynadığı ilk hazırlık maçında LASK Linz'e 3-2 mağlup olmuştu. 2. hazırlıkmaçında Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar rakibine 5-2 yenilmişti.

Galatasaray Trencin maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

TRANSFERDE DE HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Bir yandan yeni sezona hazırlanan Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.

Yaz transfer dönemine Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan Galatasaray, daha sonrasında herhangi bir futbolcuyla anlaşma sağlayamamıştı.

Sağ bek ve orta saha transferi için pek çok isimle görüşmeler gerçekleştiren Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, bu noktalara doğru takviyelerin yapılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılıların uzun süre kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Corendon Alanyasporlu Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından gözler Cimbom'a çevrildi.

Sağ bek mevkisi için Guela Doue isminin öne çıktığı Galatasaray'da dün önemli bir gelişme yaşanmıştı. Danimarka ekiplerinden Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray'dan resmi teklif aldıklarını açıklamıştı.

Orta saha bölgesi için de Hojbjerg ve McTominay isimlerinin uzun süre gündemden düşmeyen Galatasaray'da son olarak Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın adı da transferin bittiği şeklinde anılmaya başlanmıştı.

GALATASARAY İLE TRENCIN KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Yönetim transferlerle ilgili çalışmalarına hız verirken Galatasaray da bir yandan hazırlık maçlarıyla taraftarlarıyla buluşuyor.

Galatasaray, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında Trencin ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı futbolseverler, Trencin mücadelesi öncesi karşılaşmayla ilgili bilgileri araştırmaya başladı.

Galatasaray Trencin maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

Peki Galatasaray-Trencin maçı ne zaman? Galatasaray-Trencin maçı saat kaçta? Galatasaray-Trencin maçı hangi kanalda? İşte Galatasaray-Trencin maçı öncesi son gelişmeler...

Galatasaray-Trencin hazırlık maçı, 18 Temmuz Perşembe günü Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynanacak. Karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.

Galatasaray-Trencin hazırlık maçı, D-Smart ve D-Smart GO'da SPOR SMART kanalından yayınlanacak.

Galatasaray, Trencin müsabakasıyla Avusturya kampının ilk etabını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek. Sarı-kırmızılılar, ikinci etap için 22 Temmuz'da yine bu ülkeye gelecek.

Galatasaray Trencin hazırlık maçı