Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Cimbom'un hedefinde Victor Osimhen var

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dünyaca ünlü önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların Napoli'de kadro dışı kalan Nijeryalı golcü Victor Osimhen'i kiralık olarak transfer etmek istediği iddia edildi. İşte büyük ses getirecek transferin ayrıntıları...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Cimbom'un hedefinde Victor Osimhen var

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde bombayı patlatmak üzere! Sarı-kırmızılılar, forvet hattına dünyaca ünlü bir golcüyü transfer etmeye çok yaklaştı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, Napoli'de kadro dışı kalan Victor Osimhen'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberde yer alan transferin ayrıntılarına göre sarı-kırmızılılar, Nijeryalı golcü için Napoli'ye 1 yıl kiralama teklifi yaptı. Teklife göre oyuncunun 11 milyon Euroluk maaşının tamamı Galatasaray tarafından karşılanacak.

Haberde ayrıca bu transfer gelişmesinin Mauro Icardi'nin sakatlığıyla da bağlantılı olduğu aktarıldı.

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Cimbom'un hedefinde Victor Osimhen var - Resim : 1

Al Ahli'ye gitmeyi kabul etmeyen Osimhen, Napoli yönetimi tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Napoli formasıyla 133 maça çıkan Osimhen, 76 gol ve 12 asiste imza attı. Osimhen 30 yıl sonra gelen Serie A şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.

Geçtiğimiz sezon Napoli ile tüm kulvarlarda 32 maça çıkan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, 17 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Victor Osimhen'in transfermarkt.com'daki güncel piyasa değeri 100 milyon euro olarak görülüyor.

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Cimbom'un hedefinde Victor Osimhen var - Resim : 2

OSIMHEN TRANSFERİNİN AYRINTILARI NETLEŞMEYE BAŞLADI

Galatasaray'ın 25 yaşındaki Victor Osimhen hamlesiyle ilgili gazeteci Burhan Can Terzi, gazeteci Yağız Sabuncuoğlu ve gazeteci Ali Naci Küçük'ten de çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Burhan Can Terzi, "Galatasaray hem Osimhen’le hem Napoli’yle oyuncunun yıllık ücretinin tamamının ödenmesi konusunda kiralık olarak anlaşmaya vardı. Torreira ve Mertens'i getiren uçak bu sefer Osimhen için İtalya'ya gitti. Yine aynı 2 yıl önce olduğu gibi o uçaktan ikinci bir oyuncunun çıkma ihtimali de var." dedi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu ise sosyal medya hesabından Osimhen transferiyle ilgili yaptığı paylaşımda, "Napoli, Galatasaray'ın Victor Osimhen için yaptığı teklifi kabul etti. Galatasaray yönetimi, Osimhen ile bu akşam görüşecek. Galatasaray yönetimi Victor Osimhen'i ikna etmek için oyuncunun yanına gitti. Oyuncu teklifi kabul ederse; Kısa süre içerisinde sağlık kontrolü için İstanbul'a getirilecek." dedi.

Victor Osimhen transferiyle ilgili paylaşım yapan Ali Naci Küçük ise, "Bir fırsat transferi Osimhen hamlesi! Napoli’de kadro dışı bırakılan Osimhen, Avrupa’da transfer dönemi kapandığı için Galatasaray’a önerildi… Sarı kırmızılılar da Osimhen’in 12 milyon euro olan maaşının yarı yarıya karşılanması şartı ile teklifini sundu… Bu teklifin kabul edilmesi üzerine İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, İtalya’ya doğru özel uçakla yola çıktı. Hem oyuncu hem de kulübü ile görüşülecek… İmzalar atılacak belli ki…" dedi.

Victor Osimhen Galatasaray transfer son dakika