Galatasaray, Tete'nin Panathinaikos'a transferini duyurdu! İşte sarı-kırmızılıların kasasına girecek bonservis bedeli

Galatasaray, Brezilyalı futbolcusu Tete'nin Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılardan yapılan açıklamada, Panathinaikos'un Tete için ödeyeceği bonservis bedeli de duyuruldu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray, Tete'nin Panathinaikos'a transferini duyurdu! İşte sarı-kırmızılıların kasasına girecek bonservis bedeli

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz şekilde kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı futbolcusu Tete ile yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılılar, Tete'nin Yunanistan'ın Panathinaikos takımına bonservisiyle transfer olduğunu duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Panathinaikos'un Tete transferi için 4 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins'in "Tete" transferi konusunda Panathinaikos ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Panathinaikos, şirketimize net 4 milyon 750 bin avro tutarında transfer bedeli ödeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Tete'nin Panathinaikos'a transferini duyurdu! İşte sarı-kırmızılıların kasasına girecek bonservis bedeli - Resim : 1

45 RESMİ MAÇTA 3 GOL SEVİNCİ YAŞAMIŞTI

Kulübün sosyal medya hesabından Tete'nin ayrıldığına ilişkin yayımlanan mesajda, "Galatasaray'a verdiğin emek ve katkılar için teşekkürler Tete. Kariyerindeki yeni yolculuğunda başarılar." denildi.

Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan 24 yaşındaki futbolcu, 45 resmi maça çıkıp 3 gol sevinci yaşadı.

Galatasaray Tete transfer