Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, 4. hazırlık maçında Lecce ile karşı karşıya gelecek. Galatasaraylı futbolseverler karşılaşmanın ayrıntılarını araştırıyor. Peki Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Galatasaray Lecce maçı saat kaçta? Galatasaray Lecce maçı hangi kanalda?

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonu Okan Buruk önderliğinde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 3 Temuz tarihinde Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlamıştı. İstanbul'daki ilk çalışmasını yeni tesislerinde gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, daha sonra ilk kampa kadar çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürmüştü.

Galatasaray, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık kampını iki etap şeklinde Avusturya’da gerçekleştiriyor. Kampın ilk etabı 9 Temmuz - 18 Temmuz tarihleri arasında Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında yapıldı.

Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Sezon sonunda milli takımlarında forma giyen oyuncuların izinli olduğu ve kampa katılmadığı dönemde Galatasaray, bu süreçte 3 hazırlık maçı oynadı.

İlk hazırlık maçında 11 Temmuz günü LASK Linz ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. İkinci hazırlık maçında 15 Temmuz tarihinde Fortuna Düsseldorf ile karşılaşan Cimbom, bu maçta da rakibine 5-2 kaybetti. İlk kamp döneminin son hazırlık maçında 18 Temmuz'da Trencin ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı.

GALATASARAY İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Trencin ile oynanan karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönen ve 2 gün izin yapan Galatasaray, çalışmalarına 21 Temmuz Pazar günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yeniden başladı.

Galatasaray, 22 Temmuz Pazartesi günü, ikinci etap kamp çalışmaları için yeniden Avusturya'ya hareket etti. Kamp çalışmaları için Linz kentine gelen sarı-kırmızılı kafile, otobüsle kamp yapacağı ve 27 Temmuz'a kadar kalacağı Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning'e ulaştı.

Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau, Kazımcan Karataş ve Taylan Antalyalı ile izinli olan Davinson Sanchez kamp kadrosunda yer almadı.

Sarı-kırmızılı takımın Avusturya kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Gökdeniz Gürpüz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Efe Akman, Metehan Baltacı.

GALATASARAY İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Galatasaray, ikinci etap kamp döneminde Avusturya takımı LASK'ın ev sahipliği düzenlenen Summer Series Upper Austria turnuvasında iki maç yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, İtalya temsilcilerinden Lecce ve Parma ile hazırlık maçında karşılaşacak.

GALATASARAY-LECCE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmalarındaki ilk hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Lecce ile mücadele edecek.

Galatasaraylı futbolseverler, Galatasray ile Lecce arasında oynanacak karşılaşmanın ayrıntılarını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray-Lecce maçı ne zaman? Galatasaray-Lecce maçı saat kaçta? Galatasaray-Lecce maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmayla ilgili bilgiler...

Galatasaray Lecce maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 3

Galatasaray, Lecce ile Linz'deki Raiffeisen Arena'da karşı karşıya gelecek. 24 Temmuz Çarşamba günü oynanacak karşılaşma, TSİ 20.30'da başlayacak.

Galatasraay'ın Lecce ile oynayacağı hazırlık maçı, D-Smart ve D-Smart GO üzerinden SPOR SMART kanalından yayınlanacak.

Galatasaray Lecce hazırlık maçı