Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçının tarihi açıklandı! İşte karşılaşmanın oynanacağı yer ve tarih

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa maçının tarihi açıklandı. Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklamada karşılaşmanın tarihi ve oynanacağı yer duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçının tarihi açıklandı! İşte karşılaşmanın oynanacağı yer ve tarih

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 102 puanla Galatasaray şampiyon olarak tamamlamıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nı da finalde Trabzonspor'u mağlup etmeyi başaran Beşiktaş müzesine götürdü.

Yeni sezon öncesinde Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa maçının ne zaman ve nerede oynanacağı da merak ediliyordu. Konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını duyurdu.

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçının tarihi açıklandı! İşte karşılaşmanın oynanacağı yer ve tarih - Resim : 1

TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçının 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı duyuruldu.

TFF'nin açıklamasında, "Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş A.Ş. arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray beşiktaş Turkcell Süper Kupa son dakika