Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Teklifi kabul ettiği belirtildi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun ismi transferle anılmaya devam ediyor. Son çıkan haberlerde Ferdi'nin takımdan ayrılma ihtimalinin hayli yüksek olduğu ifade edilirken başarılı oyuncunun Premier Lig ekiplerinden Brighton'dan gelen teklifi kabul ettiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Teklifi kabul ettiği belirtildi

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminde sol bek pozisyonunda görev almaya başlayan ve bu bölgede kariyer zirvesini gören Ferdi Kadıoğlu, yükselen performansıyla Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

Özellikle son 3 sezondur gösterdiği performansla takımın en önemli isimlerinden biri haline gelen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım'ın da vazgeçilmezlerinden biri oldu. EURO 2024'te de gösterdiği başarılı performansla son 3 sezonu adeta taçlandıran yıldız oyuncunun ismi transfer döneminde Avrupa'nın pek çok kulübüyle anılmaya başlandı.

Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Teklifi kabul ettiği belirtildi - Resim : 1

FERDİ KADIOĞLU İNGİLTERE YOLUNDA

Rekor bir bedelle transfer olması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun ismi son dönemde özellikle İngiltere Premier Lig ekipleriyle anılıyor.

Manchester United ve Arsenal gibi kulüplerin de talip olduğu belirtilen Ferdi için Fenerbahçe'nin kapısını çalan en ciddi takım ise Brighton...

Adana Demirspor ile Ülker Stadı'nda oynanan lig maçında oyundan çıkarken ve maçın ardından Ferdi'nin tribünleri alkışlaması "Fenerbahçe'ye veda" şeklinde yorumlanmıştı. Ferdi, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynanan mücadelede sakatlığı gerekçesiyle de forma giyememişti.

Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Teklifi kabul ettiği belirtildi - Resim : 2

BRIGHTON İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Ferdi Kadıoğlu'nun transferi ile ilgili gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'ndan önemli bir son dakika iddiası geldi.

Yağız Sabuncuoğlu, 7 Ağustos'ta paylaştığı haberde, Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif ettiğini yazmıştı.

Transferdeki son gelişmeleri bugün duyuran Yağız Sabuncuoğlu, Ferdi Kadıoğlu'nun kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini ve oyuncunun temsilcisinin Fenerbahçe'ye aldıkları kararı ilettiğini belirtti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'ın teklifini kabul ettiğini yazan Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin Brighton'ın yaptığı son teklifteki bonus hariç bedelin arttırılmasını istediğini ve Ferdi'nin sağlık kontrolü için kulüplerin anlaşmasını beklediğini söyledi.

Yağız ayrıca, Fenerbahçe'nin sol bek transferi için çalışmalara başladığını da yazdı.

fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu transfer brighton