Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi. En-Nesyri, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalayacak.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak

Yeni sezonun ilk resmi maçına dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Lugano karşısında çıkan ve deplasmanda rakibini 4-3 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj yakalayan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Faslı golcü futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Sabah saatlerinde sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, transfer için oyuncunun kendisi ve kulübü Sevilla ile görüşmelere başlandığı ve En-Nesyri'nin İstanbul'a geleceği duyurulmuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak - Resim : 1

EN-NESYRİ, FENERBAHÇE İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi.

Özel uçakla İspanya'nın Sevilla kentinden Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen En-Nesyri'yi, sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco karşıladı.

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen oyuncu, çıkışta kendisini bekleyen bir grup taraftarın yanına giderek imza verdi ve fotoğraf çektirdi. Bu esnada taraftarlar, En-Nesyri'nin boynuna Fenerbahçe atkısı taktı.

Faslı forvet, kendisini bekleyen araçla konaklayacağı otele hareket etti.

Youssef En-Nesyri fenerbahçe transfer