Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte Lille'i geçmesi halinde sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı takım

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu eşleşmeleri belli oldu. Yapılan kura çekiminde, 3. eleme turunda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi de netleşti. İşte sarı-lacivertlilerin Lille'i geçmesi halinde play-off turunda mücadele edeceği takım...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte Lille'i geçmesi halinde sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı takım

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı.

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki macerasına 2. ele turunda başladı. Bu turda Lugano ile eşleşen Fenerbahçe, deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 4-3 kazanmayı başarmıştı. Rövanş maçında da İstanbul'da rakibini 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, 3. ele turuna yükselmiş ve bu turda da Fransa temsilcisi Lille ile eşleşmişti.

Fenerbahçe ile Lille arasındaki eşleşmenin ilk maçı 6 Ağustos Salı günü Fransa'da oynanacak. Fenerbahçe'nin deplasmanda tur için avantajlı skor arayacağı mücadele TSİ 21.30'da başlayacak.

Fenerbahçe'nin Lille'i konuk edeceği rövanş macadelesi ise 13 Ağustos Salı günü oynanacak. Ülker Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte Lille'i geçmesi halinde sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı takım - Resim : 1

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'e elenmesi halinde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasında devam edecek. Lille'i elemesi durumunda play-off turunda Şampiyonlar Ligi'nin lig aşamasına kalmak için mücadele edecek olan Fenerbahçe, play-off turunda elenmesi halinde de yoluna Avrupa Ligi'nde lig aşamasında devam edecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDAKİ TAKIMLAR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda Lig Yolu'nda yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına bu yoldan 2 takım katılacak.

Seri başı takımlar:

• Dinamo Kiev / Rangers
• Slavia Prag / Union Saint-Gilloise

Seri başı olmayan takımlar

• Salzburg / Twente
• Lille / Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu! İşte Lille'i geçmesi halinde sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı takım - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapıldı.

Kura çekiminin ardından Fenerbahçe'nin de rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Lille'i geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi play-off turunda Slavia Prag / Union Saint-Gilloise maçının galibiyle mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçlar 20/21 Ağustos tarihlerinde, rövanş karşılaşmaları ise 27/28 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

fenerbahçe şampiyonlar ligi kura çekimi