Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Sarı-lacivertliler Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı milli futbolcu Oğuz Aydın'ı kadrosuna kattı. Sarı-lacivertlilerin prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğu Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a geldi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Sarı-lacivertliler Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı

Trendyol Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluk hasreti çeken ve yeni sezona iddialı bir takımla girmek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Yapılan başkanlık seçimlerinde yeniden başkan olarak seçilen Ali Koç, teknik direktörlük koltuğuna dünyaca ünlü Portekizli isim Jose Mourinho'yu getirmişti.

Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız veren sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan'ı transfer ederken geçtiğimiz sezonun 2. yarısında kiralık olarak takımda yer alan Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic'in de bonservisini almıştı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile de anlaşma sağlayan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a da önemli bir transfer çalımı attı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Sarı-lacivertliler Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı - Resim : 1

Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da uzun süredir ilgilendiği ve anlaşma noktasına getirdiği Corendon Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, milli futbolcu Oğuz Aydın'ın transferi için prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Sarı-lacivertli kulüpten dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecektir." denildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Sarı-lacivertliler Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı - Resim : 2

OĞUZ AYDIN FENERBAHÇE İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin transferi için prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Oğuz Aydın, dün gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

Hollanda'dan İstanbul Havalimanı'na annesi ve abisiyle gelen Oğuz Aydın, kendisini bekleyen araçla buradan ayrıldı.

Oğuz Aydın'ın sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli ekiple sözleşme imzalaması bekleniyor.

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon Corendon Alanyaspor formasıyla çıktığı 38 maçta 13 gol, 8 asist kaydetti.

Oğuz Aydın fenerbahçe transfer