Fenerbahçe'de Livakovic transferinin ardından gözler 6 numarada

Fenerbahçe, Manchester United'dan Fred'in alınmasından sonra orta sahaya iyi bir 6 numara monte etmek istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, gündeme Serie A'nın yıldız oyuncularından birisi girdi.

Nihat Çarboğa Nihat Çarboğa
Fenerbahçe'de Livakovic transferinin ardından gözler 6 numarada
Fenerbahçe'de Livakovic transferinin ardından gözler 6 numarada

KRUNIC'TE SIKI PAZARLIK

Orta sahadaki 1 numaralı aday, İsmail Kartal’ın çok istediği Rade Krunic’ti. Milan, önce Boşnak oyuncunun satılık olmadığını bildirdi. 29 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe’yi istemesi sonrası Kırmızı-Siyahlılar devi, 13 milyon Euro’ya satabileceği mesajını gönderdi. İtalyan basınında çıkan son haberlere göre Milan, 1 milyon Euro daha indirim yaparak bonservis beklentisini 12 milyon Euro’ya çekti. Fenerbahçe Yönetimi, bu rakamı daha da düşürmek için pazarlıklara devam edecek.

SOUMARE AĞIRDAN ALINIYOR

Fenerbahçe'de Livakovic transferinin ardından gözler 6 numarada - Resim : 1

Leicester’dan ayrılmaya hazırlanan Boubakary Soumare, Sarı-Lacivertliler’in orta saha için alternatif ismi konumundaydı. İngiliz ekibiyle, 24 yaşındaki yıldızın kiralanması için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin, Soumare’yi öncelikli hedef olarak görmediği için görüşmeleri ağırdan aldığı kaydedildi. Fransız orta saha oyuncusuna başka takımların da ilgisi olduğu belirtildi. Soumare, bu kulüplerden birinin Leicester ile anlaşıp daha sonra kendisiyle masaya oturması için bekleyişte.

ELJİF'İN GELİRİNDEN FERAGAT

29 yaşındaki yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Napoli bu nedenle yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler’in pazarlıklarda, Eljif Elmas’ın başka bir takıma satılması halinde elde edeceği gelirden feragat etmesi muhtemel.