Fenerbahçe, Hull City'yi 5-1 yendi! Sarı-lacivertliler taraftarı önünde sahne aldı

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynanan hazırlık maçında, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerden Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ın da forma giydiği maçta sarı-lacivertliler rakibini 5-1 mağlup etti.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe, Hull City'yi 5-1 yendi! Sarı-lacivertliler taraftarı önünde sahne aldı

Geçtiğimiz sezonu topladığı 99 puanla ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan arkasında 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni sezona yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile giren Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, Hull City'yi 5-1 yendi! Sarı-lacivertliler taraftarı önünde sahne aldı - Resim : 1

Taraftarı önünde oynadığı müsabakaya Fenerbahçe; Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Szymanski, Fred, Kent, Tadic ve Dzeko 11'iyle çıktı.

Hull City ise Pandur, Coyle, Giles, Jones, McLoughlin, Longman, Seri, Slater, Jacob, Simons ve Abdülkadir Ömür 11'iyle sahada yer aldı.

SARI-LACİVERTLİLER RAKİBİNİ 5-1 MAĞLUP ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Fenerbahçe, 38. dakikada Edin Dzeko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 44. dakikada Fred farkı 2'ye çıkarırken, ilk 45 dakika 2-0'lık skorla sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu. 47. dakikada Dzeko bir kez daha fileleri havalandırırken sarı-lacivertli ekip 53. dakikada Sebastian Szymanski'yle skoru 4-0'a getirdi.

Fenerbahçe'de 63. dakikada Szymanski'nin yerine oyuna dahil olan Mert Hakan Yandaş, 67. dakikada orta saha yuvarlağından attığı aşırtma golle skoru 5-0'a getirdi.

Fenerbahçe, Hull City'yi 5-1 yendi! Sarı-lacivertliler taraftarı önünde sahne aldı - Resim : 2

Hull City, 73. dakikada Hall ile golü buldu ve maçta skoru 5-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe, sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de yeni transferlerden Oğuz Aydın, 46. dakikada Ryan Kent'in, Cenk Tosun 69. dakikada Edin Dzeko'nun, Levent Mercan da 83. dakikada Oosterwolde'nin yerine oyuna girdi. Üç futbolcu da ilk kez sarı-lacivertli formayı giyerken, bu isimlerden Oğuz Aydın, 83. dakikada yerini Cengiz Ünder'e bıraktı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

fenerbahçe Hull City hazırlık maçı