Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlık maçında Hull City ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçeli taraftarlar, Fenerbahçe-Hull City karşılaşmasını beklemeye başladı. Peki Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte karşılaşma öncesi son gelişmeler...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezonu 99 puan toplayarak ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan arkasında 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaptı.

Yapılan başkanlık seçiminin ardından yeniden başkan olarak seçilen Ali Koç, yeni sezonda teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirdi.

Jose Mourinho yönetiminde hazılıklarına başlayan sarı-lacivertliler, transferde de çabuk adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic'in bonservisini alan Fenerbahçe, kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi.

Fenerbahçe, Levent Mercan, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Yeni sezonda ligde şampiyonluk hedefleyen ve Avrupa'da da adından söz ettirmek isteyen Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında taraftarlarının karşısına çıktı.

Sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Topuk Yaylası'nda, ikinci etap hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştiren sarı-lacivertliler, bu süreçte 4 hazırlık maçına çıktı.

Fenerbahçe ilk hazırlık maçında 29 Haziran tarihinde Ploiesti ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. İkinci hazırlık maçında Admira ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında ise Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, son hazırlık maçında ise Strasbourg'u 4-0'lık skorla yenmeyi başardı.

FENERBAHÇE İLE HULL CİTY KARŞILAŞACAK

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya gelecek.

"Summer Tour 2024" kapsamında hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Hull City, İstanbul'da çıktığı ilk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçeli futbolseverler, Fenerbahçe-Hull City maçı öncesi karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta oynanacağını ve hangi kanaldan yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Peki Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman? Fenerbahçe-Hull City maçı saat kaçta? Fenerbahçe-Hull City maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki hazırlık maçı 18 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak.

Fenerbahçe-Hull City maçı TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

fenerbahçe