Fenerbahçe, Göztepe'de takıldı! Sarı-lacivertliler Göztepe ile 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-0 öne geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, Göztepe'nin 2 golüne engel olamayarak sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe, Göztepe'de takıldı! Sarı-lacivertliler Göztepe ile 2-2 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe, İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Ligin ilk haftasında kendi sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, ligin ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Göztepe'ye konuk oldu.

Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında penaltı kazandı. 45+1. dakikada ceza sahası içinde Djalma ile ikili mücadeleye giren Osayi Samuel'in yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı kararı verdi. 45+3. dakikada penaltıyı kullanan Dzeko, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, Göztepe'de takıldı! Sarı-lacivertliler Göztepe ile 2-2 berabere kaldı - Resim : 1

45+7. dakikada Szymanski'nin pasıyla ceza sahası içinde meşin yuvarlakla buluşan En-Nesyri'nin kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı.

İlk 45 dakikalık bölümü Fenerbahçe 2-0 önde tamamladı.

FENERBAHÇE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

68. dakikada sağ taraftan Tijanic'in kullandığı köşe atışında ceza sahası içindeki Koray Günter'in kafa vuruşunda, top filelere gitti ve Göztepe farkı 1'e indirdi.

Fenerbahçe, Göztepe'de takıldı! Sarı-lacivertliler Göztepe ile 2-2 berabere kaldı - Resim : 2

90+5. dakikada Taha'nın sağ kanattan yaptığı ortada Juan, topu göğsüyle Romulo'nun önüne indirdi. Romulo'nun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Göztepe skoru 2-2 yaparak maça dengeyi getirdi.

Karşılaşmanın son anlarında başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonucun ardından Göztepe ligdeki iki maçından da beraberlikle ayrılarak puanını 2'ye çıkardı. Fenerbahçe ise ligdeki ilk puan kaybını yaşadığı maçın ardından puanını 4'e yükseltti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

fenerbahçe göztepe Trendyol Süper Lig