Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’na veda etti

Fenerbahçe, milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’nun Premier Lig ekibi Brighton & Hove Albion’a transfer olmasının ardından duygusal bir mesajla veda etti. Mesajda, “İz bırakanlar unutulmaz; yolun açık olsun Ferdi’miz” denildi.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’na veda etti

Sarı-lacivertli kulüp, sol bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu’nun transferini KAP’a bildirdi. İngiliz kulübü Brighton da Ferdi Kadıoğlu’nu renklerine kattığını duyurdu. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’na yayımladığı mesajla veda etti.

Kulüp tarafından paylaşılan ve “İz Bırakanlar Unutulmaz; Yolun Açık Olsun Ferdi’miz” başlıklı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bazı hikayeler özeldir, iz bırakır, unutulmaz… Bazı şeyleri anlatmak için fazla söze gerek yoktur. Tıpkı onun 18 yaşında bu kapıdan adım atıp milyonların sevgilisi oluşu gibi… Milyonların birlikte söylediği bestelerin en özel parçası olan Ferdi Kadıoğlu, formaya bağlılığı, armaya olan aidiyeti, Fenerbahçe’ye duyduğu saygı, azmi, hırsı ve duruşuyla “Fenerbahçe’nin kıymetli bir Ferdi” oldu. 2018 yılında renklerimize katıldığın ilk andan itibaren, U21 Takımımızda ve 20 Aralık 2018’de Giresunspor ile oynadığımız Türkiye Kupası maçının 77. dakikasında A Takımımızda formayı giydiğinde, örnek bir futbolcunun nasıl olması gerektiğini gösterdin. Mücadeleni son damlasına kadar verdin, Fenerbahçe formasını giydiğin her an profesyonelliğinle örnek oldun, Fenerbahçeli çocuklara rol model oldun, kalplerimize kazındın… Farklı pozisyonlarda görev aldın ve oynadığın her mevkide formasının hakkını sonuna kadar verdin. Sarı Lacivert formamızla 200’ün üzerinde maça çıkarak 2 kez ‘dalya’ dedin ve en değerli parçalarımızdan biri oldun. ‘İyi ki Fenerbahçe’ dediğin o günden bugüne milyonlarca gence örnek oldun. Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullanarak bu ülkenin bir evladı olduğunu ve köklerinden kopmadığını milyonlara gururla gösterdin! Ve şimdi Ferdi’miz, yuvasına veda ediyor… 2018 yılında adım attığın evinden, bugün itibarıyla ayrılıyor ve hayallerinin peşinde futbolun beşiğine gidiyorsun. ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ Fenerbahçemize verdiğin eşsiz hizmetler, kulübümüzün değerlerinin bir parçası olduğun için, taraftarlarımıza yaşattığın sayısız sevinç için sana sonsuz teşekkürler… Unutma; Fenerbahçe’de formaya saygı duyanlar, armaya bağlı olanlar iz bırakır. Ve iz bırakanlar asla unutulmaz… Attığın her adımda yanında milyonlar olacak… Başarılarınla gurur duyacağız, sevgimiz hep seninle olacak. Yolun açık, şansın bol olsun!”

Ferdi Kadıoğlu fenerbahçe transfer