Fenerbahçe, En-Nesyri transferini duyurdu! Golcü futbolcu İstanbul'a geliyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet hattını önemli bir isimle güçlendirdi. Sarı-lacivertliler, Sevilla'nın Faslı forveti Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna kattı. Yapılan açıklamada En-Nesyri'nin bugün İstanbul'a geleceği belirtildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe, En-Nesyri transferini duyurdu! Golcü futbolcu İstanbul'a geliyor

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bir yandan da transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam eden Fenerbahçe, forvet hattına önemli bir takviye yaptı.

İlk resmi maçında dün akşam Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, rakibini 4-3 mağlup ederek tur için büyük bir avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalmak isteyen Fenerbahçe'de, teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-lacivertliler, forvet transferi için uzun süredir gündeminde olan Sevilla'nın Faslı forveti Youssef En-Nesyri'de mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, En-Nesyri transferini duyurdu! Golcü futbolcu İstanbul'a geliyor - Resim : 1

FENERBAHÇE, EN-NESYRİ TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Fenerbahçe, yaptığı açıklamayla En-Nesyri transferi için görüşmelere başladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Faslı forvet Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü Sevilla ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada ayrıca, En-Nesyri'nin sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a geleceği de belirtildi.

EN-NESYRİ FENERBAHÇE İÇİN YOLA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından En-Nesyri ile ilgili taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım daha yapıldı.

Yapılan paylaşımda En-Nesyri'nin özel uçağa binerkenki fotoğrafına yer verilerek, "Youssef En-Nesyri yola çıktı." ifadeleri kullanıldı.

fenerbahçe transfer Youssef En-Nesyri