Fenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladı! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önemli bir ismi kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'u transfer etti. Golcü futbolu, yeni kulübüyle sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladı! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak

Yeni sezon hazırlıklarını yeni teknik direktörü Jose Mourinho liderliğinde sürdüren Fenerbahçe, transferde de adımlarını hızlandırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turu ilk maçında 23 Temmuz Salı günü deplasmanda Lugano ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen Levent Mercan'ın ve Corendon Alanyaspor'da oynayan Oğuz Aydın'ın transfer edilmesinin yanı sıra takımda kiralık olarak bulunan Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic'in bonservisini alan Fenerbahçe, hücum hattını önemli bir isimle takviye etti.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladı! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak - Resim : 1

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

CENK TOSUN FENERBAHÇE İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun, sabah saatlerinde İstanbul'a geldi.

EURO 2024'te milli takım kadrosunda yer alan, turnuvanın ardından da bir süredir Bodrum'da tatilde olan Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sarı-lacivertli kulübün yetkilileri tarafından karşılaşanan Cenk Tosun, kendisini bekleyen özel araçla birlikte havalimanından ayrıldı.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'u açıkladı! Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla sözleşme imzalayacak - Resim : 2

Cenk Tosun, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 47 maçta 11 gol atıp 5 asist kaydetti. Cenk, EURO 2024'te Türkiye formasıyla da 2 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

BEŞİKTAŞ'TAN CENK'E VEDA PAYLAŞIMI

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki forvet oyuncusu Cenk Tosun için veda mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Cenk Tosun'a emekleri için teşekkür ederiz. Yollarımızın ilk kez 2014 yılında kesiştiği, kazandığımız üç Süper Lig ve iki Türkiye Kupası şampiyonluğunda pay sahibi olan, A Milli Takımımızın değerli oyuncusu Cenk Tosun'la profesyonel sözleşmemiz sona ermiştir. Cenk Tosun'a kulübümüze emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

fenerbahçe transfer cenk tosun