Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı

Yeni sezonda takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe, transferde de çok ses getirecek bir hamle yapıyor. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusunu transfer etmek üzere! Yönetimin, golcü futbolcuyu kadroya katmaya çok yakın olduğu öğrenildi. İşte transferin ayrıntıları...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı

Son 2 sezonda şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdüren ancak iki sezonda da ezeli rakibi Galatasaray'a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, yeni sezona oldukça iddialı giriyor.

Başkanlık seçimlerinden yeniden zaferle ayrılan Ali Koç, dünyada ses getiren bir teknik direktör hamlesine imza atmıştı. İsmail Kartal ile sezon sonunda yollarını ayıran sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda sezonu açarak antrenmanlara başlayan Fenerbahçe, hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampta sürdürüyor. 23 Temmuz ve 30 Temmuz tarihlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni sezonda hedefi mutlak şampiyonluk olan Fenerbahçe de Ali Koç yönetimi Jose Mourinho'ya güçlü bir kadro verebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listesinde pek çok oyuncu olan sarı-lacivertlilerde yönetim oyuncularla ve kulüpleriyle görüşmelerini hızlandırmış durumda.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı - Resim : 2

Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasının ardından forvet hattında elind sadece Dzeko ve Serdar Dursun kalan Fenerbahçe, bu bölge için transfer görüşmelerinde sona gelmiş durumda.

Fenerbahçe'nin forvet hattının ilk ismi olarak düşündüğü ve Jose Mourinho'nun da çok istediği Youssef En-Nesyri transferinde sona geldiği belirtildi. Sevilla'nın 20 milyon euro değerindeki forvetini kadroya katmaya hazırlanan Fenerbahçe, bir başka önemli transferde de büyük aşama kaydetti.

Sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız oyuncusunu kadroya katmak üzere olduğu öğrenildi. Şu an A Milli Takım ile Almanya'da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden milli futbolcunun, EURO 2024'ün ardından Fenerbahçe'ye imza atabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı - Resim : 3

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan transfer etmeye yakın olduğu futbolcunun Cenk Tosun olduğu belirtildi. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsünde bulunan golcü futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşme görüşmeleri yaptığı ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili son olarak gazeteci Aygün Özipek bilgi paylaştı. Sosyal medya hesabından transferin ayrıntılarıyla ilgili paylaşım yapan Özipek, "Cenk Tosun ile Fenerbahçe her konuda anlaşma sağladı... Futbolcu milli maç sonrası Beşiktaş yönetimi ile son bir görüşme yapacak... Bu konuda Fenerbahçe’den izin istedi..." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek üzere! Golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı - Resim : 4

Everton'da oynamasının ardından yeniden Beşiktaş'a dönen 33 yaşındaki Cenk Tosun, siyah-beyazlılarda son 2 sezonda toplam 81 maça çıktı. Bu maçların 51'ine ilk 11'de başlayan Cenk, iki sezonda takımına toplam 29 gol ve 12 asistlik katkı verdi.

cenk tosun fenerbahçe beşiktaş transfer