Elias Jelert kimdir? Galatasaray Jelert'i mi alıyor? İşte transferin perde arkası

Yeni sezon yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili yeni bir haber gündeme bomba gibi düştü. Sarı-kırmızılıların, Elias Jelert'i kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi. Peki Elias Jelert kimdir? Jelert kaç yaşında, nereli? Elias Jelert hangi takımda oynuyor?

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Elias Jelert kimdir? Galatasaray Jelert'i mi alıyor? İşte transferin perde arkası

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren, Trendyol Süper Lig'in son 2 sezonunun şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız verdi.

Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda pek çok oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, sezonun ilk resmi maçından önce transferleri tamamlamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sacha Boey'in ayrılığının ardından sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray, bir yandan da Torreira'nın yanına kaliteli bir orta sahayı transfer etmeye çalışıyor.

ELIAS JELERT İÇİN TEKLİF YAPILDI

Sağ bek bölgesi için birçok oyuncunun adı sarı-kırmızılılarla anılırken şu ana kadar transferi en yakın isim Kopenhag'da forma giyen Elias Jelert olarak görülüyor.

Galatasaray'ın sağ bek mevkisine yapmak istediği transferle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag, genç oyuncusu Elias Jelert için sarı-kırmızılılardan gelen teklifin kabul edildiğini duyurdu.

Elias Jelert kimdir? Galatasaray Jelert'i mi alıyor? İşte transferin perde arkası - Resim : 1

Galatasaray'ın Jelert transferi için Kopenhag'a 9 milyon euro bonservis bedelinin yanı sırada 2 milyon euro da şarta bağlı opsiyon teklif ettiği belirtildi.

ELIAS JELERT KİMDİR? GALATASARAY'IN İLGİLENDİĞİ JELERT HAKKINDA BİLGİLER

Elias Jelert, 12 Haziran 2003 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi. 21 yaşındaki ve 1.78 boyundaki futbolcu, sağ bek mevkisinde görev yapıyor. Jelert zaman zaman sol bekte de forma giyebiliyor.

Kopenhag altyapısından yetişen Jelert, 2021-2022 sezonundan bu yana Kopenhag formasıyla toplam 97 maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol atmayı başaran Jelert, takımına 6 da asist katkısı verdi.

Elias Jelert kimdir? Galatasaray Jelert'i mi alıyor? İşte transferin perde arkası - Resim : 2

Kulübüyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Jelert geçtiğimiz sezon 45 maçta oynadı. Genç oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı forma giymişti.

Jelert, Danimarka Milli Takımı formasını da 3 kez giydi.

Adı Galatasaray ile anılan Elias Jelert'in transfermarkt.com'daki güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro olarak görülüyor.

Galatasaray transfer son dakika Elias Jelert