Efsane forvet Shevchenko'dan Arda Güler yorumu

Ukrayna ve dünya futbolunun ünlü isimlerinden Andriy Shevchenko, A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler hakkında övgülerde bulundu.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Efsane forvet Shevchenko'dan Arda Güler yorumu

Dünya futbol tarihinin en büyük golcülerinden biri olan Ukraynalı Shevchenko, EURO 2024'te sergilediği performansla dikkat çeken A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler hakkında TRT Spor'a konuştu.

Ukraynalı efsane, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın turnuvada çok iyi bir iş çıkardığını ve Arda Güler'e hayran kaldığını ifade etti.

Shevchenko, Arda Güler'in genç yaşına rağmen büyük bir yetenek olduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Vincenzo Montella'nın oldukça iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Türk Milli Takımı’nın başarılı olduğunu söyleyebilirim. Montella, milli takımı kritik bir dönemde devraldı ve kısa sürede iyi bir iş çıkardı.

GENÇ AMA BÜYÜK BİR YETENEK

Çok değerli oyuncularınız var. Bunlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva boyunca gördüğüm kadarıyla herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Gerçekten yeni bir yıldızın doğduğunu söyleyebiliriz.

TÜRK TARAFTARLAR İNANILMAZ

Avrupa Şampiyonası’nda öne çıkan özel anlar yaşandı. Özellikle Türk taraftarlar hakkında söylemek istediklerim var... Gerçekten inanılmazlar. O heyecan, tutku ve yollardaki coşkulu kutlamalar harika bir görüntü oluşturdu. Almanya’daki Türklerin desteği, neşesi ve eğlencesi büyük bir iz bıraktı. Takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar.

arda güler milan