CANLI MAÇ İZLE | Rigas Skola - Başakşehir canlı izle Konferans Ligi

Konferans Ligi'nin 3. haftasında Rigas Skola ile Başakşehir, Stadions Skonto'da karşı karşıya geliyor. Rigas Skola - Başakşehir maçı nereden izlenir? Rigas Skola - Başakşehir maçı hangi kanalda? Rigas Skola - Başakşehir maçı 11'leri neler? Rigas Skola - Başakşehir maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Rigas Skola - Başakşehir canlı izle Konferans Ligi
rigas skola başakşehir maçı

Konferans Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Rigas Skola ile Başakşehir arasında oynanacak.

Ev sahibi Rigas Skola, grupta oynadığı ilk maçta Fiorentina ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Gruptaki ikinci maçında sahasında Hearts'e 2-0 kaybeden Rigas Skola, 1 puanla grupta 3. sırada yer alıyor.

Başakşehir ise grupta oynadığı ilk maçta Hearts'ı deplasmanda 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci maçında da sahasında Fiorentina'yı 3-0 yenmeyi başaran Başakşehir, topladığı 6 puanla grupta lider konumda bulunuyor.

RİGAS SKOLA - BAŞAKŞEHİR 11'LER

Rigas Skola: Steinbors, Jatta, Jagodinskis, Lipuscek, Vialukin, Panic, Saric, Mares, Simkovic, Ilic, Emerson

Başakşehir: Muhammet Şengezer, Caiçara, Touba, Ndayishimiye, Lima, Mahmut Tekdemir, Serdar Gürler, Deniz Türüç, Aleksic, Traore, Okaka

RİGAS SKOLA - BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Rigas Skola - Başakşehir maçı EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

RİGAS SKOLA - BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rigas Skola başakşehir exxen tv 8.5 uefa avrupa ligi maç futbol