Beşiktaş, Immobile transferini açıkladı! İtalyan golcü siyah-beyazlılarda

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, forvet hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, Lazio'da forma giyen İtalyan golcü Ciro Immobile'nin transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Beşiktaş, Immobile transferini açıkladı! İtalyan golcü siyah-beyazlılarda

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek taraftarlarını bir nebze de olsa mutlu eden ve Süper Lig ile Avrupa performansını unutturmaya çalışan Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırıklarını sürdürüyor.

Takımın başına Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u getiren siyah-beyazlılar, kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarına da hız verdi.

FORVETE DÜNYACA ÜNLÜ GOLCÜ GELDİ!

Beşiktaş, uzun süredir forvet hattına yapmak istediği takviyede mutlu sona ulaştı. Transfer dönemi içerisinde pek çok isimle görüşen siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü golcüyle anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, Lazio'da forma giyen İtalyan oyuncu Ciro Immobile'nin transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Beşiktaş, Immobile transferini açıkladı! İtalyan golcü siyah-beyazlılarda - Resim : 1

CIRO IMMOBILE KİMDİR?

8 sezondur Lazio forması giyen Immobile bu takımın formasıyla çıktığı 340 maçta 207 gol kaydetti. Yıldız forvet geçtiğimiz sezon ise 43 maçta 11 golle oynadı.

Immobile kariyerinde Lazio'nun yanı sıra Juventus, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla gibi kulüplerde de top koşturdu.

Serie A'da daha önce 4 kez gol krallığı yaşayan Immobile, İtalya'nın şampiyon olduğu EURO 2020'de ülkesinin kadrosunda yer almıştı.

2019-20 sezonunda Serie A'da 36 gol atan Immobile, Altın Ayakkabı ödülünün sahibi olmuştu.

beşiktaş transfer Ciro Immobile