Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da San Marino temsilcisi La Fiorita'yı konuk edecek. Peki Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman? Başakşehir La Fiorita maçı saat kaçta? Başakşehir La Fiorita maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 61 puanla 4. sırada tamamlayan RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde oynamaya hak kazanmıştı. Turuncu-lacivertliler bu sezondaki Konferans Ligi'ndeki macerasına 2. ön eleme turundan itibaren başlayacak.

Bu tur öncesi gerçekleştirilen kura çekiminde RAMS Başakşehir, San Marino'nun La Fiorita takımıyla eşleşmişti. Turun ilk maçına Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda çıkacak olan RAMS Başakşehir, rövanş karşılaşmasında ise San Marino'da rakibine konuk olacak.

RAMS Başakşehir, La Fiorita'yı elemesi durumunda UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda, Iberia Tiflis-Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. RAMS Başakşehir, rakibine elenmesi durumunda ise Avrupa kupalarına veda edecek.

RAMS Başakşehir'in La Fiorita'yı konuk edeceği maçı, Karadağ Futbol Federasyonundan Milos Boskovic yönetecek. Müsabakada Boskovic'in yardımcılıklarını Nikola Radulovic ile Vladislav Radenovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Dalibor Vujisic görev alacak.

Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 1

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 3 numaralı turnuvasının 1. eleme turunda La Fiorita-Isloch Minsk eşleşmesinde ilk maçı, Belarus ekibi Isloch Minsk deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Rövanşta ise La Fiorita, normal süresini ve uzatma bölümlerini 1-0 önde kapattığı maçın sonunda penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük kurdu ve 2. eleme turunda RAMS Başakşehir'in rakibi oldu.

AVRUPA'DAKİ 51. MAÇA ÇIKACAK

RAMS Başakşehir, La Fiorita maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 51. karşılaşmasına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 50 maçta 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 67 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 75 gole engel olamadı.

BAŞAKŞEHİR-LA FİORİTA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, RAMS Başakşehir ile La Fiorita arasında oynanacak karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı.

Mücadelenin hangi gün oynanacağı ve hangi kanaldan yayınlanacağı merak ediliyor. Peki RAMS Başakşehir-La Fiorita maçı ne zaman? RAMS Başakşehir-La Fiorita maçı saat kaçta? RAMS Başakşehir-La Fiorita maçı hangi kanalda?

Başakşehir La Fiorita maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında RAMS Başakşehir ile La Fiorita arasındaki karşılaşma 25 Temmuz Perşembe günü oynanacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maç 20.45'te başlayacak.

RAMS Başakşehir-La Fiorita karşılaşması TRT 1 ve TRT'nin dijital platformu Tabii ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

La Fiorita başakşehir uefa konferans ligi