Başakşehir La Fiorita maçı canlı izle! TRT 1 canlı maç izle!

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da La Fiorita ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın linkini araştırıyor. Peki Başakşehir La Fiorita maçı hangi kanalda? Başakşehir La Fiorita maçı TRT 1 canlı izle! TRT 1 canlı maç izle...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Başakşehir La Fiorita maçı canlı izle! TRT 1 canlı maç izle!

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu topladığı 61 puanla 4. sırada tamamladı. İstanbul temsilcisi, bu sonuçla, UEFA Konferans Ligi'nde oynamaya hak kazandı.

Turuncu-lacivertlilerin bu sezonki Avrupa macerası 2. ön eleme turundan itibaren başlayacak. RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda San Marino'nun La Fiorita takımıyla eşleşti.

UEFA Konferans Ligi 1. ön eleme turunda La Fiorita-Isloch Minsk eşleşmesinde ilk maçı, Belarus ekibi Isloch Minsk deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Rövanşta ise La Fiorita, normal süresini ve uzatma bölümlerini 1-0 önde kapattığı maçın sonunda penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük kurdu ve 2. eleme turunda RAMS Başakşehir'in rakibi oldu.

Turun ilk maçına Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda çıkacak olan RAMS Başakşehir, rövanş karşılaşmasında ise San Marino'da rakibine konuk olacak.

Başakşehir La Fiorita maçı canlı izle! TRT 1 canlı maç izle! - Resim : 1

RAMS Başakşehir, La Fiorita'yı elemesi durumunda UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda, Iberia Tiflis-Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. RAMS Başakşehir, rakibine elenmesi durumunda ise Avrupa kupalarına veda edecek.

RAMS Başakşehir'in La Fiorita'yı konuk edeceği maçta Karadağlı hakem Milos Boskovic düdük çalacak.Boskovic'in yardımcılıklarını Nikola Radulovic ile Vladislav Radenovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Dalibor Vujisic oldu.

RAMS BAŞAKŞEHİR, AVRUPA'DA 51. KEZ SAHNE ALACAK

RAMS Başakşehir, La Fiorita maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 51. karşılaşmasına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 50 maçta 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 67 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 75 gole engel olamadı.

Başakşehir La Fiorita maçı canlı izle! TRT 1 canlı maç izle! - Resim : 2

MUHTEMEL 11'LER

RAMS Başakşehir: Muhammed, Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Onur, Berkay, Pelkas, Deniz, Davidson, Figueiredo

La Fiorita: Vivan, M. Mazzotti, Pezzi, Scipioni, Greco, Cicarelli, Guerri, N. Mazzotti, Di Modugno, Semprini, Casolla

BAŞAKŞEHİR-LA FİORİTA MAÇI CANLI İZLE! BAŞAKŞEHİR-LA FİORİTA TRT 1 CANLI İZLE

Futbolseverler, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki RAMS Başakşehir-La Fiorita maçının hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağını araştırıyor. Peki RAMS Başakşehir-La Fiorita maçı hangi kanalda? uRAMS Başakşehir-La Fiorita maçı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Saat 20.45'te başlayacak RAMS Başakşehir-La Fiorita karşılaşması TRT 1 ve TRT'nin dijital platformu Tabii ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

RAMS BAŞAKŞEHİR-LA FİORİTA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

La Fiorita başakşehir trt 1 canlı maç izle uefa konferans ligi