Vatan Partisi'nin bu haftaki çalışmaları: ''Nerede mücadele orada Vatan Partisi''

Büyük kurultayını tamamlayan ve Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Vatan Partisi çözüm arayan vatandaşın safında ve her yerde sahada... Partinin Genel Sekteri Özgür Bursalı, son bir haftada partisinin çalışmalarını paylaştı.

Türkiye'nin iktidarına talip olan Vatan Partisi'nin İl ve İlçe Örgütleri nerede bir sorun varsa oraya koşuyor. Vatandaşın yanında yer alıyor. Sorunları değil çözümleri sıralıyor.

Vatan Partisi'nin Genel Sekteri Özgür Bursalı, son bir haftada partisinin çalışmalarını paylaştı. Kentlerin üretim sorunlarından yerel yönetimlerdeki yolsuzluklara kadar partisinin vatandaşın yanında olduğunu vurguladı.

İlk olarak Aydın'da CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in müfettişlerce de saptanan yolsuzluklarını gündeme taşıdıklarını ifade etti. Sürecin takipçisi olduklarını kaydeden Bursalı, "Halkçı Belediyeleri inşa edeceğiz. Yolsuzluğa pabuç bırakmayacağız!" dedi.

Bursalı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ,belediye kasasından CHP'li milletvekillerine gönderdiği yılbaşı hediyelerine dair de açıklama yaptıklarını hatırlattı:

300 bin lira değerinde, 200 ayakkabı hediyesi! Belediye kasası halkındır. Kişisel siyasi ikballeriniz için kullanamazsınız!

Zonguldak İl Başkanlığının TTK Limanı önünde yurt dışından gemilerin geldiği noktada İthal Kömüre karşı da eylem yaptığını belirtti Bursalı.

İthal kömüre son vereceğiz. Zonguldak dağının altındaki tonlarca yerli kömür bizimdir.

 Vatandaşın sorunlarını gündeme taşıyan Vatan Partisi, İstanbul'da Tahtakale esnafının da yanında yer aldı:

- İstanbul İl Örgütümüz ve Tahtakale esnafı Tahtakale Vakıf Han önünden seslendi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından dükkan kiralarına yapılan yüksek kira zamlarına karşı esnafımızın, ekmek teknelerimizin yanındayız.

Özgür Bursalı, partisinin Balıkesir'de insan sağlığını ve zeytinlikleri tehdit eden taş ocaklarına karşı harekete geçtiklerini de paylaştı:

- Balıkesir-Havran İlçe Örgütümüz, insan sağlığını ve zeytinliklerimizi tehdit eden, yerleşim yerlerindeki taş ocaklarının 20 kat büyütme planına karşı harekete geçti köy köy dolaştı. ÇED toplantısına bir gün kala, projenin Valilik kararıyla iptal edildi. Havranımız nefes aldı.

Vatan Partisi Eskişehir İl Örgütü de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bakımsızlık ve kötü muamele nedeniyle hayatını kaybeden Elif Nur Tiftik'le ilgili açıklama yaptı.

- Eskişehir İl Örgütümüz, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bakımsızlık ve kötü muamele nedeniyle hayatını kaybeden Elif Nur Tiftik'le ilgili açıklama yaptı. İnsanımızı ezen, ölüme iten, suça sürükleyen çürümüş sistem bitmiştir. İnsan odaklı, halkçı düzeni yeniden inşa edeceğiz.

Türkiye'nin dört bir yanında sahada olan Vatan Partisi, Ordu'da da esnafı, emekçileri ve Yerel Basınla buluşturdu.

Ordu İl Başkanlığımız Sanayi Esnafı, emekçileri ve Yerel Basınla buluşarak, Ordu'nun ve Türkiye'nin sorunlarını ve çözümlerini konuştu. İlgi yoğundu. Çünkü çözümler vardı. Üretim Devrimi programımızı anlattık, Ordumuzun ve Türkiye'nin geleceğini konuştuk.

Özgür Bursalı, Vatan Partisi'nin Üretim Devrimi programına sahip olduğunu vurgulayarak "Yaparız "dedi:

-  Vatan Partisi, Türkiye'nin,üreticilerimizin,çiftçimizin, sanayicimizin, şehirlerimizin, köylerimizin, sorunlarını bugünden çözen ve önümüzdeki dönem hükümet olarak çözebilecek tek partidir. Halkın içindeyiz. Mücadelenin bağrındayız Üretim Devrimi programının sahibiyiz. Yaparız!
vatan partisi Özgür Bursalı