Vatan Partisi imza masası kurdu: "Kürecik'e el konsun, İsrail kör olsun"

“İncirlik ve kürecik üslerine el konsun İsrail Kör Olsun” sloganıyla Vatan Partisi İstanbul il başkanlığı sokaklara indi, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Barış Dikmen Barış Dikmen

“İncirlik ve kürecik üslerine el konsun İsrail Kör Olsun” sloganıyla Vatan Partisi İstanbul il başkanlığı sokaklara indi, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İsrail’e verilecek en büyük cevabın NATO üslerine el konulmasından geçtiğini belirten vatandaşlar Amerikan Emperyalizmine ve İsrail Siyonizmine karşı herkesi imza vermeye de davet etti.

Amerika ve İsrail’e lanetler okudular, en büyük cevabı İncirlik ve Kürecik üslerine el koyarak verelim dediler.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığının açtığı “İncirlik ve Kürecik üslerine el konsun İsrail Kör Olsun” imza masalarına vatandaşlardan yoğun destek geldi.

İmzaların hiç durmadığı masaya her görüşten insanlar geldi, binlerce imza toplandı. Vatandaşlardan yoğun ilgi vardı. Bir vatandaş şöyle konuştu:

- Yani amerikanın biraz ders alması gerek. O yüzden kapatılması çok önemli. Doğu Perinçek’i de bu konuda destekliyorum. Aslında ben sağ görüşlü bir insanım Doğu Perinçek’in yaptıklarını tasdikliyorum çünkü vatansever birisi.

ABD ve İsrail’e karşı 75 yıldır savaşan Filistin halkının haklı mücadelesinin yanındayız diyen vatandaşlar, Amerikanın ve İsrail’in aynı zamanda Türkiye’ninde düşmanı olduğunu belirttiler.

İmza masasını gören vatandaşlar sadece imza atmadı. Pazar poşetlerini bıraktı, Vatan Partisi üyeleriyle birlikte bildiri dağıttı, imzalar topladı.

Vatandaşlar, Türkiye’de darbeler tezgahlayan ABD’nin ve NATO’nun üslerinin Türkiye’de bulunmasını istemiyor.

incirlik üssü vatan partisi