Vatan Partisi büyük kurultaya gidiyor

Vatan Partisi, 26-27-28 Kasım’da Ankara’da yapacağı Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’na yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Kurultay için kolları sıvayan parti, ilçe toplantılarına başladı.

Vatan Partisi, 26-27-28 Kasım’da Ankara’da yapacağı Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’na yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Kurultay için kolları sıvayan parti, ilçe toplantılarına başladı. Vatan Partisi üyeleri, 26 Kasım’da köylü, genç, yaşlı, üretici, sanayici, sanatçı, işçi olmak üzere Arena’yı hınca hınç dolduracaklarını ilan etti. Partililer, Vatan Partisi’ni Cumhuriyetin 100. Yılında iktidar yapma kararlılığında olduklarını da beyan etti.

Bizim dışımızda devrimci bir seçenek kimse yaratamaz önümüzdeki süreçlerin kilit açacak tek anahtarı bu devrimci çözümler. 

Vatan Partisi 26-27-28 Kasım tarihlerinde Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’nı Ankara’da toplayacak. Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacak büyük kurultay için hazırlıklar başladı.

Hazırlıkların ilk ayağı ilçe toplantıları oldu. Ankara’nın her ilçesinde hazırlık toplantıları düzenlendi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları, il başkanı, ilçe başkanları, partililerle bir araya geldi, kurultay çalışmaları için hedefler belirlendi.

Çankaya İlçe örgütü hazırlık toplantısını Vatan Partisi genel merkezinde yaptı. Vatan Partisi Çankaya İlçe Başkanı Emre Can yükselen halk hareketinin başında Vatan Partisi’nin olduğunu vurguladı.

"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA VATAN PARTİSİ’Nİ İKTİDAR YAPMAK İÇİN YEMİNLERİ TAZELEYECEĞİZ"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Cengiz'in de yer aldığı toplantı da Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tülin Oygür bir konuşma yaptı. Vatan Partisi’nin seçim çalışmalarına hazır olduğunu ifade eden Oygür, parti politikalarının halk tarafından nasıl doğrulandığını anlattı:

- Bir esnaf kadın dedi ki; ‘Ben neden dolarla mal alıyorum.’ Bu söz Vatan Partisi’nin siyasetlerinin halkın sorunlarına cevap verdiğinin en güzel göstergesidir. Bu seçim vatan partisiyle ilgili çok dikkat Çekici bir eğilim göstergesi olacak bakacaklar ondan sonra yol bizim bunun İçin moralimiz yüksek kasları gerdik seçime hazırız.

 Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, seçim anketlerine dikkat çekti. Seçmenin aslında kararlı olduğunu belirten Tokgöz, devrimci tek seçeneğin Vatan Partisi olduğunun altını çizdi:

- Fark yaratacak bir seçenek kitleyi kazanır. Devrimci bir seçenek önümüzdeki dönemde kilidi çözecek. Bu iddiayla vatandaşımıza gidiyoruz vatan partisi tek devrimci seçenek.

 Keçiören ilçe hazırlık toplantısında da Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı ile Ankara İl Başkan Yardımcısı Anıl Eren Yıldız hazır bulundu.

Polatlı’daki ilçe hazırlık toplantısı ise Ankara İl Örgütlenme Bürosu Başkanı Volkan Taşdemir ve Propaganda Bürosu Başkanı Murat Turgay Sancaklı'nın katılımıyla yapıldı. Toplantıya üreticiler de katıldı. Büyük kurultaya üretenlerin, emekçilerin katılımı için planlamalar yapıldı.

Mamak, Yenimahalle, Sincan, Ayaş, Güdül, Beypazarı, Elmadağ İlçe Örgütleri de toplantısını 30 Ekim’de tamamladı. Toplantılarda gün gün kurultaya hazırlık çalışmaları planlandı...
SESAÇ//AYKUT//
SESAÇ//EREN///

vatan partisi Vatan Partisi kurultayı Doğu Perinçek ankara