Tunç Soyer, PKK sözleriyle gündem olan Belediye Başkanını ziyaret etti

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' açıklamasını yapan DEM Partili Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Abdullah Zeydan'ı ziyaret etti.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Tunç Soyer, PKK sözleriyle gündem olan Belediye Başkanını ziyaret etti

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'PKK sizi tükürüğüyle boğar' açıklamasıyla gündeme gelen DEM Partili Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanlığına adaylık sinyalleri veren Soyer, "Genel Başkanlık, bu mücadelenin verileceği en kritik görevlerden biridir. Bu süreçte, ihtiyaç duyulan her yerde olacağım" demişti.

Bu açıklamaların ardından Tunç Soyer, DEM Partili Van Büyükşehir Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi ve "PKK sizi tükürüğüyle boğar" sözleriyle bilinen Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ile bir araya geldi.

Soyer'in, "terör örgütü propagandası yapmaktan" hüküm giyen Zeydan'ı ziyaret edip "Kayyuma karşı yapılan protestoların yeterince güçlü olmadığını düşünüyorum. Sesimizi daha yüksek çıkarmalıyız" ifadelerini kullanması, kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Zeydan Karalar Tunç Soyer