Doğu Perinçek: "Şu anda tutuklu olan Türk yargıcıdır. Vatansever Türk gençleri tutuklu değildir"

İsrail’i koruyan geminin ABD’li askerlerine çuval geçirdiği için 10 gencimiz cezaevinde! Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuyla ilgili açıklama yaparken, "Şu anda tutuklu olan Türk yargıcıdır. Vatansever Türk gençleri tutuklu değildir." ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek: "Şu anda tutuklu olan Türk yargıcıdır. Vatansever Türk gençleri tutuklu değildir"

Vatan Partisi, Öncü Gençlik ve TGB'lilerin İzmir'de ABD askerine çuval geçirmesi üzerine 10 genç tutuklandı. Konuya ilişkin  Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Perinçek şunları söyledi:

- Şu anda tutuklu olan Türk yargıcıdır. Vatansever Türk gençleri tutuklu değildir. Vatansever Türk gençleri özgür oldukları için ABD askerinin başına çuval geçirdi. Ama o gençleri tutuklayan yargıçlar, kendileri tutuklu durumuna düşmüşlerdir. Ne yazık ki onları ABD makamları tutukladı. Beyaz Saray yani ABD Başkanlığı, Pentagon yani ABD Savunma Bakanlığı, ABD Donanma Komutanlığı dünya kamuoyu önünde açıklamalar yaparak vatansever Türk gençlerinin tutuklanmasını talep etti. Tutuklama talimatı Amerika’dan geldi. Peki, Türk Devleti nerede? ABD, Türk Devletini tutuklamıştır. Türk devletini yöneten AK Parti iktidarı da ABD makamları tarafından tutuklanmıştır. Şu anda Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan da ABD’nin tutuklusu durumundadır. Vatansever gençler tutuklu kaldığı sürece Türk devleti tutukludur, Cumhurbaşkanı tutukludur, Türk adaleti tutukludur, AK Parti iktidarı tutukludur, Türk yargıcı tutukludur. Biz Vatan Partisi olarak ve Türk Milleti olarak Türk yargıcını tutukluluktan kurtarmak için mücadele ediyoruz. Biz, AK Parti iktidarını ABD tutukluluğundan kurtarmak için mücadele ediyoruz. Biz ABD’ye boyun eğenleri kurtarmak için mücadele ediyoruz. Türk yargıcı tutuklanamaz!

Doğu Perinçek tgb amerikan askeri çuval