Özgür Özel: "Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütüne, ben Avrupa Birliği'ne girelim diyorum"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiyenin Avrupa Birliği'ne girerek refah erişeceğini söyledi. Özel, "Tayyip Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütüne gidelim diyor, ben diyorum Avrupa Birliği'ne sokacağız" dedi. Özel, Suriye'ye giderek Esad ile görüşeceğini açıkladı.

Barış Dikmen Barış Dikmen
Özgür Özel: "Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütüne, ben Avrupa Birliği'ne girelim diyorum"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiyenin Avrupa Birliği'ne girerek refah erişeceğini söyledi. Özel, "Tayyip Erdoğan Şanghay İşbirliği Örgütüne gidelim diyor, ben diyorum Avrupa Birliği'ne sokacağız" dedi. Özel, Suriye'ye giderek Esad ile görüşeceğini açıkladı. Ancak Suriye Devleti Özgür Özel'in görüşme talebini redetti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında iktidarlarında ekonomik krizi Avrupa Birliği'ne girerek çözeceklerini söyledi. Özel, Şanghay İşbirliği Örgütü ile Avrupa Birliği'ni kıyasladı. Türk Milletinin Avrupa Birliği ile refah içinde olacağını savundu.

Özel, sığınmacı sorununa çözüm için de Temmuz ayında Suriye'ye giderek Esad ile masaya oturacaklarını söyledi.

Ulusal Kanal'ın Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, CHP lideri Özgür Özel'in Suriye'ye gitme talebi Suriye Devleti tarafından reddedildi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

Özgür Özel chp Şangay İşbirliği Örgütü