Özgür Bursalı: "ABD askerinin başına çuval geçirmek Milli bir görevdir"

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri Amerikan askerine çuval geçirdi. Olayın ardından Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt gözaltına alındı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Özgür Bursalı: "ABD askerinin başına çuval geçirmek Milli bir görevdir"

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, İsrail’i korumakla görevli İzmir Limanı’na demirleyen ve ABD’nin en büyük taarruz gemisi görevini gören USS Wasp’ta görevli Amerikan askerine çuval geçirdi.

Olayın üzerine  Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt gözaltına alındı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, konuya ilişkin, "ABD askerinin başına çuval geçirmek Milli bir görevdir." ifadelerini kullandı. Bursalı şunları söyledi:

- Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt ABD ASKERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİĞİ için gözaltına alındı. ABD askerleri, Süleymaniye'de Mehmetçiğimizin başına çuval geçirdiği zaman gözaltına alındı mı? ABD askerinin başına çuval geçirmek Milli bir görevdir. Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Samet Kunt, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Kayahan Çetin ve bütün gençler derhal serbest bırakılmalıdır.

vatan partisi öncü gençlik Özgür Bursalı tgb ABD askerleri