Öncü Gençlik'ten İyi Parti’nin FETÖ İtirafına Cevap: "Rüyanızdan Uyanın"

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’nin 15 Temmuz gecesi Akşener'in evinde yaşananları anlatması tepkiye neden olmuştu. Darbe girişiminin başarılı olması ihtimaline karşı FETÖ’ye karşı söylemlerini yumuşatan İyi Parti’ye bir tepki de Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten geldi.

Öncü Gençlik'ten İyi Parti’nin FETÖ İtirafına Cevap: "Rüyanızdan Uyanın"

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’nin 15 Temmuz darbe gecesi İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinde yaşadıklarını anlatması gündem olmuş ve kamuoyunda tepkiye neden olmuştu. Darbe girişiminin başarılı olması ihtimaline karşı FETÖ’ye karşı söylemlerini yumuşatan İyi Parti’ye bir tepki de Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten geldi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkan Yardımcısı Ata Ogün Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Bahşi’nin sözlerinin itiraf niteliğinde olduğunu dile getirirken “Görüyoruz ki Akşener, milletimizin meydanlarda canını feda ettiği, Vatan Partisi'nin meydan okuyan açıklamalar yaptığı sırada FETÖ'yle uzlaşmaya çalışmaktadır.” açıklamasında bulundu. Akşener’in o gece almış olduğu bu tavrı “Akşener'in bu tavrı darbenin başarılı olması durumunda FETÖ tarafından Başbakanlık veya başka bir görevle ödüllendirilmenin beklentisidir.” olarak değerlendiren Kaplan, Akşener’in bugün izlediği politikanın ve ABD’ye selam durmasının nedeninin hala bu beklentiden kaynaklı olduğunu dile getirdi.

Kaplan’ın açıklamaları şu şekilde:

- İyi Parti Antalya Mv. Feridun Bahşi'nin, 15 Temmuz gecesi Akşener'le yaşadıklarını anlatması itiraf niteliğindedir!
- Görüyoruz ki Akşener, milletimizin meydanlarda canını feda ettiği, Vatan Partisi'nin meydan okuyan açıklamalar yaptığı sırada FETÖ'yle uzlaşmaya çalışmaktadır.
- Akşener'in bu tavrı darbenin başarılı olması durumunda FETÖ tarafından Başbakanlık veya başka bir görevle ödüllendirilmenin beklentisidir.
- Türkiye'nin en karanlık ismi gladyo kraliçesi Akşener'in her yaptığıyla ABD'ye selam durması bu beklentisinin devam ettiğinin göstergesidir.
- Rüyadan uyanın!ABD'nin Türkiye'de iktidar belirlediği günler geride kaldı.Akşener'in rüyası olan FETÖ artık sadece hapishane duvarına atılan çentik veya çürüyen bir mezar taşıdır.”
- Vatan Partisi ABD'ye karşı verdiği 55 yıllık mücadeleyle Amerikancıların rüyalarını kabusa çevirdi.
Ata Ogün Kaplan vatan partisi öncü gençlik İyi Parti meral akşener