Liderler Togg fabrikasının açılışında bir araya geldi

Togg'un seri üretime geçeceği Gemlik Kampüsü açılışı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşma sonra törene davet edilen liderlerle birlikte, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın okuttuğu dua eşliğinde fabrikanın açılışı gerçekleştirildi.

Togg'un Gemlik Kampüsü açılışı tarihi görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet'in 99. yılında yapılan açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk otomobili banttan indirdikten sonra bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra, törene davet edilen liderle sahneye çıkarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duasına eşlik eden liderler açılışı gerçekleştirdi.

Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ticaret odası başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Törene, yerli ve yabancı çok sayıda medya mensubu ve yabancı davetli de yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Doğu Perinçek recep tayyip erdoğan devlet bahçeli süleyman soylu