Kılıçdaroğlu'ndan sert mesaj: "Beyler, kendinize gelin!"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden partisine yönelik bir çağrıda bulunarak, “Beyler, kendinize gelin… Erken seçim talep edin ve gereğini yapın!” ifadelerini kullandı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Kılıçdaroğlu'ndan sert mesaj: "Beyler, kendinize gelin!"

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkındaki asılsız iddialara da değindi. İki tarafın da yalanladığı bu iddialara ilişkin Kılıçdaroğlu, “Bir yılı aşkın bir süredir, belirli çevreler tarafından hem partimizi hem de şahsımı hedef alan sistematik bir saldırıyla karşı karşıyayız. Sayın Belediye Başkanımızın sağlık durumuna çok üzüldüm, kendisine acil şifalar diliyorum. Bu alçak operasyonu planlayanları lanetliyorum,” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle devam etti:

"Sustuklarımı duyanlara, yutkunduklarımı görenlere selam olsun.

Beyler, kendinize gelin…

Uçurumun kenarına gelmiş ülkemizin sorunlarıyla ilgilenin! Ülkenin bu duruma gelmesinin mimarı olan Saray ile mücadele edin! Toplumsal ittifakı ulusal kurtuluşumuz için tesis edin!

Erken seçim isteyin ve gereğini yapın!

Bir yılı aşkın süredir düzenli olarak, belirli çevreler tarafından partimizi ve beni hedef alan sistematik bir yapıyla karşı karşıyayım.

Partimin içinde-dışında siyasilerden ve gazetecilerden oluşan bu ekiplerin hangi amaçla kimler tarafından teşvik edildiğini doğrusu merak ediyorum.

Hiçbir zaman bana kurulan kumpasların siyasetini yapmadım. Mağdur edebiyatı Erdoğan’ın taktiğidir.

Benim yakın çevrem! bilir ki,

Sayın Belediye Başkanımızın sağlık durumuna çok üzüldüm. Allah'tan acil şifasını diliyorum. Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum.

Erkek egemen söyleme teslim olmayan; erkek şiddetine karşı geri adım atmayan tüm kadınları selamlıyorum.

Kadınlarımızı koruyacağız,
Evlatlarımıza siper olacağız,
Gençlerimize sahip çıkacağız,
Ormanımızı, denizimizi, derelerimizi ve Vatanın her karış toprağını savunacağız.

Bizler, Büyük Önderimiz Atatürk'ün dediği gibi; "Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş" dahi olsa "Muhtaç olduğumuz kudretin’’ nerede olduğunu biliyoruz."

kemal kılıçdaroğlu chp