Kılıçdaroğlu’ndan seccade açıklaması: "Göremediğim için çok üzgünüm”

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seccadeye ayakkabısı ile basarak poz verdiği fotoğraf hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm” dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ayakkabısı ile seccadeye bastığı fotoğrafı ile ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, çok üzgün olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu bir iftar buluşmasında, ‘Milli Görüş’ün kurucularından eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’na iftarda, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Milletvekilleri İlhan Kesici ve Akif Hamzaçebi eşlik etti.

İftar sonrası vatandaşlarla çekilen fotoğraflarda Kılıçdaroğlu'nun bir seccadeye ayakkabısı ile bastığı sosyal medyada tepki çekti. Bir süre sessiz kalan Kılıçdaroğlu tepkiler üzerine açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

seccade kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı