FETÖ'cüler Süleymancılara sahip çıktı

FETÖ Süleymancılar Cemaati Lideri Alihan Kuriş’e sahip çıktı. Aydınlık gazetesi Kuriş’in son dönemdeki görüşmelerini deşifre eden haberler yaptı. Ses FETÖ'den geldi! Firari FETÖ'cü Bülent Korucu, Alihan Kuriş'e sahip çıkan bir yazı yazdı.

Haber Merkezi Haber Merkezi
FETÖ'cüler Süleymancılara sahip çıktı

FETÖ ile Süleymancılar Cemaatinin yakın ilişkisi deşifre oluyor. Aydınlık gazetesi Süleymancılar Cemaatinin Lideri Alihan Kuriş’in son dönemdeki görüşmelerini haber yaptı. Ses FETÖ’den geldi.

FETÖ’nün medya yapılanmasındaki isimlerden firari FETÖ’cü Bülent Korucu, örgüt yayın organında Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş’e sahip çıkan bir yazı kaleme aldı.

"Aydınlık üzerinden salvolar sıklaştı. Sanki Erdoğan gitmeden büyük bir cemaati daha bitirelim aceleciliği var. Doğu Perinçek’in cezaevinden çıkarken, ‘Cemaatlerin hepsinin kökünü kazıyacağız!’ vaadi orada duruyor.” 

Korucu, Aydınlık’ın haberiyle ilgili, “Söz konusu haberlerin amacını anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Süleymancılara ve onların üzerinden bütün cemaatlere, 'Akıbetiniz iki dudağımızın arasında!' mesajı veriliyor. Fakat burası çok ince bir çizgi; cemaatler zaten sineceği kadar sindi…” ifadelerini kullandı.

Eski Zaman gazetesi çalışanı olan Bülent Korucu hakkında 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin ardından gözaltı kararı çıkarıldı. Yurt dışına firar eden Korucu içinİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak” suçundan yakalama kararı bulunuyor.

süleymancılar fetö