Erdoğan: "İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun önce Amerika ardından da İngiltere ziyaretini ağır bir dille eleştirdi. Erdoğan,"İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi?" dedi.

Erdoğan: "İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere ziyaretlerine dikkat çekti. Erdoğan "10 bin kilometre öteye sırayla hamburger turları düzenliyorlar"dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının devamı şu şekilde: 

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı'nı planlarken CHP ve yoldaşlarının nelerle uğraştığını sizler de takip ediyorsunuz. Her biri ayrı bir mutfak kültürü olan illerimizi ziyaret etmek, vatandaşın sofrasına oturmak varken, utanmadan, sıkılmadan 10 bin kilometre öteye sırayla hamburger turları düzenliyorlar. Bilmiyorum İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi şimdi oraya gidecek galiba. Ardından Almanya'ya gidecek. Almanya'da hamburgeri bırak da orada döner var döner yersin. Şimdi de geçmişte renklere ayırarak son dönemde çete diye itham ederek şevklerini kırdığı, önlerini kestiği kendi yatırımcılarımızdan özür dilemeden güya Londra'ya temiz yatırımcı aramaya gidiyormuş. Daha düne kadar dört farklı dilde uluslararası yatırımcıları açıkça tehdit eden sanki kendisi değilmiş gibi çıkmış bugün yatırımdan bahsediyor. Yatırım kim sen kimsin.
erdoğan kemal kılıçdaroğlu amerika ingiltere