Erdoğan Bahçeli'yi evinde ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Bahçeli'nin evindeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. İki liderin görüşmede iç ve dış siyasetteki gelişmeler ile seçim gündemini görüştüğü öğrenildi.

Erdoğan Bahçeli'yi evinde ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yılın ilk yüz yüze görüşmesini yaptı. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çankaya ilçesindeki evinin kapısında karşıladı.

Erdoğan ve Bahçeli tokalaşıp, basın mensuplarına poz verdikten sonra görüşmeye geçti. Bahçeli'nin evindeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede seçim süreci ve siyasetteki son gelişmelerin ele alındığı öğrenildi.

Erdoğan ve Bahçeli 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimleri konuştu. Seçim kararının nasıl alınacağı, takvimin nasıl işleyeceği konusunda fikir alışverişi yapıldı.

İç ve dış siyasetteki gelişmeler de iki liderin gündemindeydi. İsveç'in Türkiye'yi hedef alan kışkırtıcı adımları, NATO üyelik süreci konuşuldu. Başörtüsüne Anayasal güvence ve ailenin korunmasına dair düzenleme de ele alındı.

Kanun teklifinin Meclis'te kabul görmemesi halinde olası halkoylaması iki liderin görüştüğü başlıklar arasında yer aldı.

tayyip erdoğan devlet bahçeli