Ege'nin üreticileri Vatan Partisi kurultayına katılacak

Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Olağan Genel Kurultayı 26-27-28 Kasım günleri Ankara’da toplanacak. Ege Bölgesi’nde kurultay ile ilgili yoğun bir çalışma yapıyor. Ege’nin incisi İzmir’den yarın akşam saat 22.00’de otobüsler kalkacak.

Ege Bölgesi’nde kurultay heyecanı yaşanıyor. Ege’nin incisi İzmir’de Vatan Partisi İl Başkanlığı’nda kurulan iletişim merkezinde kurultaya saatler kala çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Kurultayın 1. Günü Ankara Arena’da yapılacak. Coşkulu bir buluşmaya imza atılacak. İzmirliler de 26 Kasım günü o heyecanı Arena’da yaşacak.

İşçiden çiftçiye, esnaftan sanayiciye geniş bir kesim ana sloganı “Güçlü Devlet Üreten Millet İçin İktidara” olan kurultayda hazır bulunacak.

Otobüsler tutuldu, kalkış noktaları belirlendi. Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, İzmirlileri, kurultaya davet etti.

Aydın, Muğla, Balıkesir ve Manisa’nın üretici kesimleri de kurultaya katılacak. Edremit’in zeytini, Germencik’in inciri, Salihli’nin üzümü, Ortaca’nın narenciyesini üreten köylüler de iktidar yürüyüşü için 26-27-28 Kasım günlerindeki Vatan Partisi Genel Kurultayı’nda hazır olacak.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

vatan partisi çağdaş cengiz Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı üretici