Ege Ordusu FETÖ'nün hedefinde

Firari FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, yeni Ege Ordusu Komutanı Orgeneral İrfan Özsert’i hedef aldı. Orgeneral Özsert’i, ‘NATO yanlısı on binlerce subayın ordudan tasfiyesinde kilit rol oynadı.” diyerek Batı’ya şikayet eden FETÖ’cü Bozkurt, Türkiye’nin Yunanistan’ı işgale hazırlandığını öne sürdü.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Ege Ordusu FETÖ'nün hedefinde

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin NATO’dan bağımsız tek birimi olan 4. Ordu ya da bilinen adıyla Ege Ordusu, kurulduğu günden bu yana başta ABD/NATO olmak üzere emperyalizmin tüm piyonlarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Ege Ordusu, Türkiye’nin Batı Anadolu kıyılarının güvenliğini sağlamakla görevli… Görevi itibarıyla muhatap olduğu tehditlerin başında da Batılı kuvvetler geliyor.

Daha önce Genelkurmay II. Başkanlığı görevini yürüten Orgeneral İrfan Özsert, Ege’deki tehditlerin arttığı bir dönemde Yüksek Askeri Şura kararıyla Ege Ordusu Komutanı olarak görevlendirildi. Özsert’i hedefe koyan ilk Batılı piyon ise Fethullahçı Terör Örgütü oldu.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastının planlayıcısı FETÖ'cü firari Abdullah Bozkurt, İsveç’te kurduğu Nordic Monitor isimli internet sitesinde, Orgeneral Özsert ve Ege ordusunu hedef alan bir yazı yayınlandı. Yazı, “Ege Ordusu'nun yeni komutanı, Yunanistan ve NATO müttefikleri için potansiyel sorun sinyalleri veriyor.” başlığını taşıyor.

Yazıda Orgeneral İrfaz Özsert, Libya ve Azerbaycan dahil olmak üzere yurt dışında gizli operasyonlar yürütmekle itham edilirken, “NATO yanlısı on binlerce subayın ordudan tasfiye edilmesinde kilit rol oynadı.” İfadeleri kullandı.

Yazıda, FETÖ’nün kumpas döneminde komutanları cezaevine sokmak için uydurduğu “gizli savaş planlarına” da atıf yapıldı. Türkiye’nin Yunanistan’ı işgale hazırlandığı öne sürüldü.

Kumpas dönemi yalanlarıyla bir Ege Ordusu sicili çizen Firari FETÖ’cü Bozkurt, yazısında, ABD ve Batı’ya, “Ege Ordusu ve Orgeneral Özsert'in faaliyetlerinin yakından incelenmesi” çağrısı yaptı.

Ege Ordusu fetö