Vatan Partisi'nden "Kira bedelleri dondurulsun" kampanyası

Vatandaş fahiş kira ücretlerine karşı zor günler geçirirken Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, çözümü açıkladı. Vatan Partisi'nin devlet mülklerinde kira bedellerinin 3 yıl durdurulması için kampanya başlattığını duyurdu.

Vatandaş fahiş kira ücretlerine karşı zor günler geçirirken Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, çözümü açıkladı. Vatan Partisi'nin kampanya başlattığını duyurdu.

Çıkış Yolu programında gündemi değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi iktidarında Devlet mülklerinde kiraların 3 yıl dondurulacağını kaydetti. AK Parti hükümetine de şu an bu fırsatı sunduklarını ifade etti.

Yurt genelinde başlattıkları kampanyanın Türkiye için neden önemli olduğunu da sıraladı Cumhurbaşkanı adayı Perinçek:

 - Devlet mülklerinde kiralar 3 yıl dondurulsun. Her yerde kiralar 3 yıl doldurulsun, bu enflasyonu da aşağı çekmede etkili bir yöntemdir. Devlet mülklerinde kiracı olan esnaf, o kirayı ödeyemiyorsa kim gelecek? Talancı, vurguncu mu gelecek?  Devlet mülklerinde kiraların dondurulması, enflasyonun aşağı çekilmesi ve istihdamın korunması açısından son derece etkili bir uygulamadır. Vatan Partisi olarak ilan ediyoruz, yönetime geldiğimizde kamunun kiraladığı yerlerde 3 yıl kiraları donduracağız.Bugünkü hükümetin de bu talebi kabul etmesi için, kamuya kira bedelleri ödeyenleri yarından itibaren seferber etmeye başlıyoruz.

İsveç'teki ırkçı saldırıyla ilgili de konuştu Perinçek.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kur'an-ı Kerim'i yakanın NATO olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'ye tehditlerin NATO'dan geldiğini bir kez daha hatırlatan Perinçek, Türkiye'nin NATO'dan çıkması gerektiğini vurguladı.

kira desteği kira artışı