Doğu Perinçek: "Türk gençliği ABD'nin sözde Kürdistan ve İkinci İsrail planına meydan okudu"

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, İsrail’i korumakla görevli İzmir Limanı’na demirleyen ve ABD’nin en büyük taarruz gemisi görevini gören USS Wasp’ta görevli Amerikan askerine çuval geçirdi. Doğu Perinçek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mert Sagit Mert Sagit
Doğu Perinçek: "Türk gençliği ABD'nin sözde Kürdistan ve İkinci İsrail planına meydan okudu"

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, İsrail’i korumakla görevli İzmir Limanı’na demirleyen ve ABD’nin en büyük taarruz gemisi görevini gören USS Wasp’ta görevli Amerikan askerine çuval geçirdi. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. Perinçek, Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği Amerikan askerlerinin başına çuval geçirerek, ABD'nin ve İsrail'in sözde Kürdistan, gerçekte İkinci İsrail planlarına meydan okudular. " ifadelerini kullandı. 
Perinçek şunları söyledi:

- Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği Amerikan askerlerinin başına çuval geçirerek, ABD'nin ve İsrail'in sözde Kürdistan, gerçekte İkinci İsrail planlarına meydan okudular. Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye namlularını gösteren ABD, İsrail ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri hangi güçle karşı karşıya geldiklerini hesap etmek durumundadırlar. Aynı zamanda Türk Gençliği, HAMAS lideri Heniyye'nin şehit edilmesine Türkiye'den yanıt vermişlerdir ve kahraman Filistin halkına İzmir'den selam göndermişlerdir.

Doğu Perinçek tgb öncü gençlik ABD askerleri