Doğu Perinçek gençlerle buluştu

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Kuzey Ege'de Çanakkale ve Balıkesir'in Edremit ilçesini ziyaret etti. Perinçek, Türkiye’nin yaşadığı zorluklara karşı çözüm önerilerini anlattı.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Doğu Perinçek  gençlerle buluştu

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Kuzey Ege'de Çanakkale ve Balıkesir'in Edremit ilçesini ziyaret etti. Perinçek, Türkiye’nin yaşadığı zorluklara karşı çözüm önerilerini anlattı. Öncesinde, Çanakkale'de gençlerin sorularını yanıtlayan Vatan Partisi lideri, Türkiye'nin bir hesaplaşma dönemine girdiğini belirtti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çanakkale ve Balıkesir'de bir dizi ziyaret ve programlara katıldı. Perinçek, partisinin Edremit İlçe Başkanlığının Geleneksel Dayanışma Yemeği'ne katıldı. Çamlıbel köyü Rüzgar Tepe’de yapılan yemekte Perinçek, Türkiye'nin ekonomik krizine çözümleri anlattı.

Perinçek, “Yatırım yapmamak, istihdam yaratamamak ve adil paylaştıramamak ülkemizi bu günkü zor koşullara getirdi. Bunun çözümü Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Programıdır. Üretim Devrimi Programı’nın özü kaynak bulmaktır,” dedi. Vatan Partisi lideri, kaynakları nereden ve nasıl bulacaklarını aktardı.

Perinçek, “İşte kaynak açıklıyoruz: Ülkemizin insan emeği ile yaratılan 500 milyar dolar New York, Londra ve offshore denilen kıyı bankalarındadır. Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı, bankalarda 300 milyar dolar değerinde altın var diye. Bu iki kaynak Üretim Devrimi için kullanılacak. El koyalım da demiyoruz, bu iş gönüllü olacaktır. Bu paralar güvenlik, yatırım, istihdam ve adil paylaşım için kullanılacaktır,” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çanakkale'de de partisinin gençlik kolları Öncü Gençlik'in Yaz Akademisi'ne katıldı. Perinçek, gençlere ‘Bilimsel Sosyalizm ve Bilim’ konulu eğitim verdi. Perinçek şunları söyledi:,

- Türkiye bir hesaplaşma dönemine girdi. Türkiye’nin önündeki sorunlar ancak devrimcilikle çözülebilecek bir noktaya geldi. Bu devrimci noktanın mevzisi ise Milli Devlet. Milli Demokratik Devrim’in görevi, Milli Devleti güçlendirmek ve üreticilerin milli hükümetini kurmaktır. Bu mücadele; bilimsel sosyalistleri, halkçıları ve milliyetçileri aynı mevzide buluşturacak. O sebeple bu sürecin galibi belli.
Doğu Perinçek öncü gençlik vatan partisi