Doğu Perinçek: "ABD Altılı Masa'daki krize el koydu, Ankara'daki Gizli Karargah karar verdi"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Altılı Masa’da yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Perinçek “ABD Altılı Masa'daki krize el koydu, Ankara'daki Gizli Karargah karar verdi, Meral Akşener tekrar Altılı Masa'daki sandalyesine oturtuldu” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için Millet İttifakı'na Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ismini önermesi ve Altılı Masa’ya geri dönmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğu Perinçek, ABD'nin Altılı Masa'da yaşanan krize el koyduğunu ifade ederken "Ankara'daki Gizli Karargah karar verdi, Meral Akşener tekrar Altılı Masa'daki sandalyesine oturtuldu” dedi. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in açıklamalarının satır başları şöyle;

"ANKARA'DAKİ KARARGÂHTA KARAR VERİLDİ"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kararın ABD'nin başında bulunduğu Ankara'daki karargâhtan alındığını belirterek şu ifadeler kullandı:

- ABD'nin tepesinde bulunduğu Ankara'daki karargahta karar verildi, stadyumlar düğmesine basıldı, Meral Akşener tekrar Altılı Masa'ya oturduldu

"ABD ALTILI MASA'YI TAMİR ETTİ" 

Perinçek, ABD'nin Altılı Masa'yı tamir ettiğini belirterek şöyle konuştu:

- ABD Altılı Masa'yı tamir etti, İyi Parti'nin elinde sıfır kaldı, İyi Parti bu süreçte eridi bastırıldı. Ancak en önemlisi İyi Parti'nin HDP/PKK ile ittifakı sürüyor.

"ABD MHP'Yİ BÖLEREK İYİ PARTİ'Yİ KURDU" 

Perinçek, İyi Parti'nin MHP'nin bölünmesi yoluyla kurulduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

- ABD MHP'yi bölerek İyi Parti'yi kurdu, HDP'nin ve FETÖ'nün yanına oturttu. İyi Parti bir operasyon partisiydi. Kullanım süresi doldu.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN İDDİALARI BİTİRİLMİŞTİR" 

Perinçek, İmamoğlu ve Yavaş'ın iddialarının bitirildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

- İmamoğlu ve Yavaş'ın iddiaları bitirilmiştir, hiç bir iddiaları kalmamıştır. Artık Kılıçdaroğlu'nun atayacağı Cumhurbaşkanı yardımcıları rolündedirler.

 "ABD'NİN BU SÜREÇTEN BAŞARI KAZANMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Perinçek, ABD'nin bu süreçten başarı kazanamayacağını belirterek şunları söyledi:

- ABD Altılı Masa'yı tamir etse de bu süreçten başarı kazanması mümkün değildir, Afganistan'da, Kazakistan'da, Ukrayna'da, yenilen ABD'nin Türkiye'de hedeflerine ulaşması mümkün değildir

Doğu Perinçek vatan partisi meral akşener Mansur Yavaş ekrem imamoğlu altılı masa