Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları Çalıştayı Yunan basınında

Ulusal Kanal Özel Yayın'da alanında uzman kişilerin katılımıyla düzenlenen "Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları" Yunan basınında yer aldı. Haberde, "Senaryo neredeyse hazır ve Türkler Yunanistan'dan yanlış bir hamle yapmasını istiyor, kimseyi hesaba katmadan müdahale etmek istiyor" ifadesi yer aldı.

Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları Çalıştayı Yunan basınında

Ulusal Kanal Özel Yayın'da alanında uzman kişilerin katılımıyla düzenlenen "Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları" Yunan basınında yer aldı. Pentapostagma internet sitesi, "Senaryo neredeyse hazır ve Türkler Yunanistan'ın yanlış bir hamle yapmasını istiyor, kimseyi hesaba katmadan müdahale etmek istiyor" ifadesini kullandı.

Amiral Soner Polat anısına Teori Dergisi'nin düzenlediği Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları Çalıştayı Ulusal Kanal ekranlarında canlı olarak yayınlandı. Yayına şu uzman konuklar katıldı:

• Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek

• Prof. Dr. Emin Gürses

• KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı Hüseyin Macit Yusuf

• Prof. Dr. Mehmet Yuva

• Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa

• Emekli Deniz Kurmay Albay Halil Özsaraç

• Tarihçi-Yazar Koray Kamacı

Ulusal Kanal Özel Yayın'da alanında uzman kişilerin katılımıyla düzenlenen "Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları" Yunan basınında da yer aldı. Pentapostagma internet sitesi, "Senaryo neredeyse hazır ve Türkler Yunanistan'ın yanlış bir hamle yapmasını istiyor, kimseyi hesaba katmadan müdahale etmek istiyor" ifadesini kullandı. Ayrıca "Bunlar önümüzdeki dönemde yaşanabilecek gelişmelerin habercisidir, bu nedenle Ankara'dan internet üzerinden milliyetçi söylem ve propagandalarda artış görüyoruz." diyen Penta Postagma Vatan Partisi Genel Başklanı Dr. Doğu Perinçek'in sunumuna da sitesinde paylaştı.

Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları Çalıştayı Yunan basınında - Resim : 1

Doğu Akdeniz'de Savaş Senaryoları Çalıştayını izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=_6lNqDJfHOQ